Sega zal de eigenzinnige Wii-game Let's Tap in de zomer van dit jaar in Europa op de markt brengen. Let's Tap is het eerste spel van Prope, een ontwikkelstudio opgericht in 2006 door Yuji Naka, de geestelijk vader van Sonic.

Het spel maakt op een zeer bijzondere manier gebruik van de Wiimote. In plaats van de Wiimote vast te houden, leg je hem op een plat oppervlak of stop je hem in een doos. De Wiimote kan zo minieme trillingen registreren als je op de doos of op het oppervlak gaat tikken

Let's Tap bestaat uit vijf spelletjes die allemaal bestuurd kunnen worden door te tikken. In het spelletje Tap Runner dien je harder en zachter te tikken om poppetjes over een hindernisbaan te sturen. In Visualizer creëer je kunstzinnige patronen door verschillende ritmes te tikken. In Silent Blocks moet je blokken van een stapel halen. Tik je te hard, dan valt je stapel om. In Bubble Voyager vlieg je door de ruimte en schiet je obstakels en vijanden omver. In Rhythm Tap dien je met de muziek mee te tikken.