Gesloten Evolve-alfa begint 30 oktober op Xbox One | Gamer.nl

Gesloten Evolve-alfa begint 30 oktober op Xbox One | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De alfa loopt op alle platformen tot 2 november, waardoor Xbox One-gebruikers dus een dag langer kunnen spelen.

Xbox One-eigenaars kunnen zich alvast registreren op de site van Evolve om kans te maken op toegang. PS4- en pc-gebruikers kunnen dat ook via een andere pagina op de Evolve-website. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Om kans te maken op toegang tot de alfa zijn wel twee codes nodig. Die staan hieronder.

Code: 08347-97365-66457
Referral Code:
EVOLVETOWIN

Wie Evolve al voorbesteld heeft of dit voor 26 oktober doet bij deelnemende winkels (Bart Smit, Gamemania, Bol.com en Smartoys), krijgt sowieso een plaats in de alfa. Daarnaast geeft ontwikkelaar Turtle Rock ook codes weg via Facebook, Twitter en de officiële forums.

De alfa is bedoeld om de servers, matchmaking en balans van de game te testen. Volgend jaar krijgt Evolve nog een bèta, die begint in januari. Deze bèta is exclusief voor Xbox One-gebruikers. Evolve komt 10 februari 2015 uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou