Gesloten bèta van Blacklight: Retribution begint 27 oktober | Gamer.nl

Gesloten bèta van Blacklight: Retribution begint 27 oktober | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De gesloten bèta wordt in twee fases uitgerold. Op 27 oktober wordt een eerste selectie uit geregistreerde spelers gemaakt, die de game tot 30 oktober uit kunnen proberen. Het doel hierachter is om het servernetwerk uitgebreid te testen. Een grootschaligere tweede fase begint op 10 november en eindigt op 13 november.

Perfect World Entertainment heeft aangegeven dat spelers in beide fases geleidelijk zullen worden toegelaten tot de servers. De uitgever kan zo het overzicht houden in de feedback die binnenkomt over fouten in het spel. Blacklight: Retribution verschijnt op een nog onbekende datum in 2012 voor PC. Aanmelden voor de gesloten bèta is nog mogelijk op de website van het spel, maar biedt geen garantie op een plek.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou