Nieuws
Tom Clancy's The Division Resurgence

Gesloten bèta The Division Resurgence begint vandaag

Ubisoft heeft daarnaast nieuwe trailers van de mobiele game uitgebracht

Geschreven door Michel Musters op
Vandaag begint er een gesloten bèta voor de mobiele game The Division Resurgence.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. De bètatest begint vandaag en loop tot 22 december op Android-apparaten. Mensen kunnen zich via deze website aanmelden, al is dat geen garantie dat men ook daadwerkelijk toegang tot de bèta ontvangt.

De bèta moet zeven hoofdmissies en twaalf zijmissies bevatten, alsmede drie klassen om uit te kiezen aan het begin en één klasse die vanaf level 15 beschikbaar komt, alsmede dagelijkse en wekelijkse missies, wekelijkse doelen en de Dark Zone.

The Division Resurgence werd afgelopen zomeraangekondigd en moet de The Division-ervaring naar smartphones brengen. Het spel wordt free-to-play en moet ergens in 2023 uitkomen op iOS en Android.

De game moet vergelijkbaar worden met de eerder verschenen The Division-games en speelt zich dus ook af in een open spelwereld met third person shooter-mechanics. De game bevat een compleet nieuwe campagne en verhaal, maar speelt zich wel net als de eerste The Division in New York City af.

Ook kruipt men weer in de huid van een Strategic Homeland Division-agent die na een dodelijk virus en de val van de overheid orde moet zien te scheppen in de VS. Het spel moet zowel alleen te spelen zijn als in co-op, met allerlei PvE-gevechten om aan deel te nemen.

The Division Resurgence moet niet verward worden met het eerder aangekondigde The Division Heartland, een free-to-play-game in het The Division-universum voor pc en consoles. Dat spel moet ergens voor april 2023 uitkomen.

Hieronder zijn twee nieuwe trailers van The Division Resurgence te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bandai Namco kondigt Sand Land Project aan Warhammer 40,000: Darktide is een horde-shooter van titanische proporties
1

Reacties op: Gesloten bèta The Division Resurgence begint vandaag

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Deadspacer

  • 8 december 2022 20:19
  Over Heartland hoor je helemaal niks maar hier zijn ze volop mee bezig. April 2023 was niet wat ze eerder aangaven zal dus wel stilletjes uitgesteld zijn.

  Jammer wel leuk voor mobiele gamers natuurlijk maar The Division 2 is zo goed als dood.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.