Gesloten bèta StarCraft II gaat deze maand nog van start | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bèta is speelbaar in Europa, Amerika, Taiwan, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Korea. Er worden duizenden spelers toegelaten in de bètatest, om feedback te verzamelen en eventuele fouten te rapporteren.

Spelers kunnen mee doen met deze gesloten bèta als ze in het bezit zijn van een Battle.net-account. Binnen het profiel bij dit account, kunnen gamers zich inschrijven voor de bèta van Starcraft 2. Blizzard selecteert daarna willekeurig de personen die mee mogen doen.

StarCraft 2

De RTS Starcraft 2 is halverwege 2007 aangekondigd, en wordt in drie delen uitgegeven. Met de lancering van het nieuwe Battle.net-platform zal het spel zowel digitaal als in de winkel aangeschaft kunnen worden. Het spel wordt halverwege 2010 verwacht, een exacte releasedatum is nog niet gegeven.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou