Gesloten bèta PlanetSide 2 start 25 maart op PS4 | Gamer.nl

Gesloten bèta PlanetSide 2 start 25 maart op PS4 | Gamer.nl

Vanaf vandaag is de Gamer.nl-podcast elke maandag te beluisteren! Deze week hebben Erik, Joe en Ron het over Nintendo's nieuwe hardware en strategie op mobiele systemen, de spanningen tussen Konami en Hideo Kojima én vertelt Ron over Battlefield Hardline.

De bèta zou eind vorig jaar al aanvangen, maar werd uitgesteld. Amerikaanse spelers konden in januari aan de slag met de free-to-player shooter. Inschrijven voor de beta is mogelijk via de officiële PlanetSide 2-website.

Om geselecteerd te worden als bèta-tester kunnen mensen zich registreren door hun e-mailadres in te vullen op de site van PlanetSide 2. De ontwikkelaar zal in eerste instantie een paar duizend spelers toegang geven tot de bèta, waarna er geleidelijk aan meer spelers worden toegelaten. Sony gaat uit van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt'.

PlanetSide 2 is een free-to-play mmo-shooter die eind 2012 uitkwam voor de pc. In de shooter kiezen spelers een van drie facties die tegen elkaar strijden. Het spel ondersteunt 2000 spelers tegelijk. Het spel bevat een in-game winkel waarin spelers onder andere cosmetische items kunnen kopen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou