Gesloten bèta Overwatch start vanaf 27 oktober | Gamer.nl

Gesloten bèta Overwatch start vanaf 27 oktober | Gamer.nl

Blizzard rolt vanaf 27 oktober een gesloten bèta uit van multiplayershooter Overwatch. De bèta is eerst beschikbaar in Amerika; het is nog niet bekend wanneer de bèta naar Europa en Azië komt. Blizzard kondigt de bèta aan op zijn website Battle.net.

De ontwikkelaar deelt de bèta op in twee hoofdonderdelen: de bèta zelf en testweekends. De gewone bèta is puur om feedback te ontvangen over hoe de game speelt. De testweekends zijn bedoeld om de serverinfrastructuur te testen.

Data onbekend
Blizzard laat weten dat de gesloten bèta geleidelijk uitgerold wordt, beginnende in Amerika. Volgens de planning komt de bèta hierna naar Europa en daaropvolgend naar Azië.

De Overwatch-bèta is alleen beschikbaar voor het Windows-besturing ysteem. Ook is de Battle.net-launcher vereist om het spel te kunnen testen. Geïntere eerden kunnen zich aanmelden voor een plaat in de bèta.

Team-based shooter
Blizzard onthulde multiplayershooter Overwatch eind 2014 op BlizzCon. In het spel nemen twee teams van zes spelers het tegen elkaar op. Spelers hebben de keuze uit meerdere personages met unieke wapens en vaardigheden.

Deze personages zijn onder te verdelen in vier kla en: Offense (personages die veel schade doen), Defense (personages die punten kunnen verdedigen), Tank (personages die veel schade opvangen) en Support (personages die teamgenoten helpen). Tot nu toe heeft Blizzard achttien speelbare personages onthuld.

Een releasedatum voor Overwatch is nog niet bekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou