Gesloten bèta Dead Space 2 voor PS3 van start gegaan | Gamer.nl

Gesloten bèta Dead Space 2 voor PS3 van start gegaan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de gesloten bèta kunnen gamers de multiplayer van het spel testen. Louis Gascoigne, programmeur bij Visceral Games, meldt op Twitter dat hij mensen die hem hun e-mail tweetten op de lijst heeft gezet van mensen die mogelijk toegang krijgen. Gascoigne tweette acht uur geleden dat hij "gaat kijken of hij morgen code's kan krijgen". De gesloten bèta is er momenteel alleen voor PlayStation 3-gebruikers, over een bèta voor Xbox 360 wordt niet gesproken.

Dead Space 2 verschijnt op 27 januari op PC, Xbox 360 en PlayStation 3. De game bevat een multiplayermodus waarin vier spelers het tegen vier andere spelers op moeten nemen. Gamers spelen als eenheid van het Sprawl Security Team of van de kwaadaardige Necromorph-troepen. De vier leden van het Sprawl Security Team moeten verschillende doelen op vijf verschillende locaties volbrengen, terwijl de Necromorphs hen tegen moeten houden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou