Geruchten over uitstel God of War Ragnarok naar 2023 doen de ronde

Geruchten over uitstel God of War Ragnarok naar 2023 doen de ronde

Er gaan geruchten dat PlayStation-game God of War Ragnarök pas in 2023 uitkomt.

Het gerucht komt van de gamesite Gamereactor. Men zou dit van "diverse Europese bronnen" hebben vernomen. De website geeft echter geen meer details over deze bronnen. 

Gisteren bleek ook (via PlayStation Game Size) dat de tijdelijke releasedatum voor God of War Ragnarok op PSN werd veranderd van 30 september naar 31 december. Dit hoeft echter niet per se iets te betekenen, aangezien het om een tijdelijke aanduiding gaat.

Op gameforum Resetera laat Bloomberg-journalist Jason Schreier echter weten dat hij niets heeft vernomen over een uitstel van Ragnarok naar volgend jaar. "Iemand die het zou moeten weten heeft me verteld dat diegene niets heeft gehoord over een uitstel naar 2023, net zoals iemand anders."

Hoe dan ook staat God of War Ragnarok officieel nog altijd voor 2022 gepland. Eerder dit jaar liet een ontwikkelaar van de game dat ook weten. De game komt naar PlayStation 5 en PlayStation 4. In mei deelde Sony ook alvast toegankelijkheidsopties voor de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 dat moet niet alleen sony, maar micro ubi ea elke uitgever. Enige die datums vaak red is nintendo

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@hulstpower Kuch kuch...Zelda BotW2 kuch kuch. Hahaha. Maar je hebt gelijkt dat zij wel wat vaker de datums pas noemen als het meer zeker is. Maar Nintendo kan er ook wat van hoor met het teasen van games. Alleen al op de Switch, hoe lang zitten we al te wachten op de echte release datums van: Zelda BotW2, Bayonetta3, MetroidPrime4? En dat zijn nou niet de minste namen! :P

0

Oh?

0

Aanbevolen voor jou