Geruchten over succesvolle hack Xbox | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Bijna alle forums en discu iegroepen die met IT zaken te maken hebben wordt op dit moment de discu ie gevoerd : Is de Xbox succesvol gehacked of niet ?

Er wordt vooral gediscu ieerd over ProjectX, een schimmige video en een modchip genaamd de Neo-X.

Om te beginnen ProjectX, dit is een warezgroep welke een flink aantal games "gereleased" heeft op het internet. De downloads variëren van 400 tot 1500 mb en zijn dus alleen geschikt voor mensen met een DVD writer. Er wordt geclaimd dat deze illegale spellen werken op een development xbox, maar aangezien bijna niemand er één heeft kan dat niet gecontroleerd worden. Wat uit de discu ies op te maken is dat veel mensen bezig zijn te proberen de games aan het werk te krijgen op hun retail Xbox, allemaal nog zonder succes.

Als tweede is er ophef ontstaan over een schimmige video. Op 1.34 minuut durende video is te zien dat een DVD-R uit een brander komt, in een Xbox wordt gedaan en het spel Bloodwake gestart wordt. De video zelf is van slechte kwaliteit en komt er onbetrouwbaar over. De TV waarop gespeeld wordt staat in een hoekje en er kan makkelijk een 2e Xbox naast staan, het is dan alleen een kwestie van timing tu en de "nep" Xbox en de aangesloten Xbox.

De 3e bedreiging voor de Xbox klinkt het meest serieus. Volgens verschillende bronnen op internet is er afgelopen week een succesvolle demonstratie geweest van de Neo-X, een modchip voor de Xbox welke het mogelijk maakt om importspellen en backups te spelen. De chipset zou al helemaal af zijn en zeer binnenkort in de winkels verschijnen.

We tested this game on a developer XBOX, and it works. Since there is no mod chip yet, we have no idea if this release will work on retail XBOXes when/if a mod comes out. However, now that there is a release, a modchip developer will be inclined to get our releases to work, so we think a future mod will work with this release.

Het filmpje is inmiddels al wijdverspreid op internet, je kunt het o.a. op de volgende plaatsen downloaden:

IFrance.com, Bloodstain en d0pe

Het releasen van de games is niet zo'n groot probleem voor Microsoft op dit moment, er is immers bijna niemand die de games kan spelen of zelfs maar kan branden. De grootste bedreiging zou een succesvolle modchip zijn, gecombineerd met de released . Als de geruchten hierover waar zijn horen we hier binnenkort vast meer over. Tot die tijd kan Bill rustig verder slapen.

De nieuw ubmit is overspoeld met dit bericht, bedankt dgk, scannert, Ventieldopje, @lmostl33t en ApeKiND voor het melden.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou