Geruchten nieuwe uitbreiding World of Warcraft zwellen aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Halloween-maskers zijn normaal gesproken alleen beschikbaar met het uiterlijk van de speelbare ra en in World of Warcraft. Deze maskers waren echter van een Goblin en een Worgen, de World of Warcraft-versie van een weerwolf.

Nu hebben "meerdere bronnen die dicht bij de situatie zitten" bevestigd dat deze twee ra en speelbaar worden in een nieuwe uitbreiding van World of Warcraft.De Alliance moet versterking krijgen van de Worgen, terwijl Goblins de nieuwe speelbarekla e vormen aan de kant van de Horde.

Cataclysm

Over een naam of locatie van deze aankomende uitbreiding wordt ook heftig gespeculeerd. Zo komt regelmatig de naam Cataclysm terug, een naam die ontwikkelaar Blizzard enige tijd geleden al vast heeft laten leggen. Verder zou er een grote rol zijn weggelegd voor de Maelstrom, een storm die in het midden van het land woedt.

Verwacht wordt dat Blizzard meer duidelijkheid verschaft tijdens de opening van de BlizzCon gamebeurs, die 21 augustus van start gaat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou