Nieuws
Yakuza Kiwami 2

Gerucht: Remasters voor Yakuza 3, 4 en 5 op komst

Yakuza 4 deze herfst

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Ryokutya2089 meldt dat Sega morgen in het Japanse gameblad Famitsu gaat aankondigen dat Yakuza 3, 4 en 5 remasters krijgen voor PS4.

Het tijdschrift met de aankondiging van remasters voor Yakuza 3, 4 en 5 komt morgen pas uit, maar ryokutya2089 lekt nu al deze info. Deze website lekt vaker informatie die vervolgens in Japanse tijdschriften als Famitsu en CoroCoro wordt gepubliceerd.

De remaster van Yakuza 3 moet volgens de bron beschikbaar worden op 9 augustus. Vervolgens komt Yakuza 4 in de herfst en Yakuza 5 in de lente van 2019 uit. Deze datums gelden voor de Japanse markt. Wanneer ze in Europa verschijnen is niet duidelijk.

Oorspronkelijk kwamen Yakuza 3, 4, en 5 allemaal exclusief voor PS3 uit in respectievelijk 2009, 2010, en 2013.

Een remake van de eerste game met de naam Yakuza Kiwami is al te verkrijgen voor de PS4. De remake van de tweede game, Yakuza Kiwami 2 komt op 28 augustus dit jaar naar Europa. In Japan is deze al sinds december 2017 beschikbaar.

Onze redacteur Alicia Tai heeft de remake van Yakuza Kiwami 2 gespeeld en is erg positief over de game. Zo zegt ze: "Kiwami 2 voldoet zowel in positieve als negatieve zin volledig aan onze verwachtingen, maar doet er gelukkig ook een klein schepje bovenop dankzij de toevoeging van de veelbelovende Majima-zijmissie en andere nieuwigheden."

Dit artikel delen:

Lees meer

Jetpacks nu live in Fortnite: Battle Royale Live om 20:00: S.T.A.L.K.E.R.
0

Reacties op: Gerucht: Remasters voor Yakuza 3, 4 en 5 op komst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.