Nieuws
Super Smash. Bros Ultimate.

Personages in Smash Bros. Ultimate mogelijk ontgrendeld via amiibo

Nieuwe amiibo op komst voor nieuwe Smash Bros.

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Op de Canadese versie van de Best Buy-website is een lijst verschenen met personages voor Super Smash Bros. Ultimate die met een amiibo kunnen worden vrijgespeeld.

Onder de vrij te spelen personages zijn Inkling Girl, Wolf en Ridley. Op de website worden de volgende beschrijvingen gebruikt voor de drie betreffende personages.

Wolf - "Tik gewoon het amiibo-accessoire op het NFC-aanraakpunt op je spelsysteem om deze ruimtepiraat vrij te spelen."

Inkling Girl - "Tik gewoon het amiibo-accessoire op het NFC-aanraakpunt op je spelsysteem om deze problematische inwoner van de stad van Inkopolis vrij te spelen."

Ridley - "Tik gewoon het amiibo-accessoire op het NFC-aanraakpunt op je spelsysteem om deze draakachtige ruimtepiraat vrij te spelen."

Op dit moment is het nog niet zeker hoe betrouwbaar de lijst is van de Canadese Best Buy-website. In het geval dat dit gerucht waarheid blijkt te zijn, zal het vermoedelijk niet de enige manier zijn hoe personages kunnen worden vrijgespeeld.

Voor nu zijn er al een aantal amiib voor de nieuwe game aangekondigd. Dit betreft personages zoals Ice Climbers, Simon Belmont, Pichu en meer.

amiibo zelda

Momenteel is Nintendo mysterieus gebleven als het gaat om hoe spelers personages kunnen vrijspelen in Super Smash Bros. Ultimate. Eerder maakte Masahiro Sakurai, regisseur van de Super Smash Bros.-franchise, bekend dat hij de game wilde starten met een klein aantal keuzes aan personages. Op die manier wil hij de game interessanter maken als het gaat om hoe personages worden vrijgespeeld.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december 2018 op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

11-11: Memories Retold toont de Eerste Wereldoorlog van twee kanten Bethesda tevreden met succes van Nintendo Switch-ports
4

Reacties op: Personages in Smash Bros. Ultimate mogelijk ontgrendeld via amiibo

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Xbox One GTA V

  • 27 augustus 2018 16:48
  Dus je betaalt al €60 voor de game en als je alle personages wilt hebben komt daar al gauw €60 bij. Microtransacties in de vorm van Amibo, vind de N64 en Gamecube manier van vrijspelen veel beter.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Falconator

  • 27 augustus 2018 17:47
  @Xbox One GTA V Ik verwacht eigenlijk dat je weer weet ik hoeveel matches moet spelen alvorens je de nieuwste personages (newcomers zoals Ridley) zal unlocken. Een amiibo zal je denk ik alleen de 'grind' besparen door de personage direct te unlocken. Beetje service naar de trouwe amiibo kopers.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Quintex

  • 27 augustus 2018 17:56
  @Falconator Klopt. Unlocken zal gaan op chronologische volgorde dat de fighters Smash joinde, alleen de originele 8 zijn vanaf het begin speelbaar. waarschijnlijk zal het unlocken gaan via aantal gevochten rondes, classic mode, etc. Daarna word je uitgedaagd door de fighter en als je wint, unlock je hem. Ik zie het probleem niet zo.

  In Sm4sh zat dit systeem niet; daar had je alle characters al. Ben blij dat ze terug gaan naar de goeie oude tijd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Jumpman

  • 28 augustus 2018 02:40
  @Xbox One GTA V lees je nu het artikel bewust niet of snap je niet wat er bedoelt wordt met, niet zeker hoe betrouwbaar de lijst is en niet de enige manier hoe personages vrijgespeeld kunnen worden?

  Juist als je de GameCube versie ook maar een beetje kent zou je moeten weten dat er juist 2 manieren per personage zijn om ze te unlocken, nu misschien zelfs wel 3 voor sommige.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.