Personages in Smash Bros. Ultimate mogelijk ontgrendeld via amiibo | Gamer.nl

Personages in Smash Bros. Ultimate mogelijk ontgrendeld via amiibo | Gamer.nl

Op de Canadese versie van de Best Buy-website is een lijst verschenen met personages voor Super Smash Bros. Ultimate die met een amiibo kunnen worden vrijgespeeld.

Onder de vrij te spelen personages zijn Inkling Girl, Wolf en Ridley. Op de website worden de volgende beschrijvingen gebruikt voor de drie betreffende personages.

Wolf - "Tik gewoon het amiibo-acce oire op het NFC-aanraakpunt op je spelsysteem om deze ruimtepiraat vrij te spelen."

Inkling Girl - "Tik gewoon het amiibo-acce oire op het NFC-aanraakpunt op je spelsysteem om deze problematische inwoner van de stad van Inkopolis vrij te spelen."

Ridley - "Tik gewoon het amiibo-acce oire op het NFC-aanraakpunt op je spelsysteem om deze draakachtige ruimtepiraat vrij te spelen."

Op dit moment is het nog niet zeker hoe betrouwbaar de lijst is van de Canadese Best Buy-website. In het geval dat dit gerucht waarheid blijkt te zijn, zal het vermoedelijk niet de enige manier zijn hoe personages kunnen worden vrijgespeeld.

Voor nu zijn er al een aantal amiib voor de nieuwe game aangekondigd. Dit betreft personages zoals Ice Climbers, Simon Belmont, Pichu en meer.

amiibo zelda

Momenteel is Nintendo mysterieus gebleven als het gaat om hoe spelers personages kunnen vrijspelen in Super Smash Bros. Ultimate. Eerder maakte Masahiro Sakurai, regi eur van de Super Smash Bros.-franchise, bekend dat hij de game wilde starten met een klein aantal keuzes aan personages. Op die manier wil hij de game intere anter maken als het gaat om hoe personages worden vrijgespeeld.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december 2018 op de Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou