Gerucht: 'Volledige productie Fable is pas net opgestart'

Gerucht: 'Volledige productie Fable is pas net opgestart'

De volledige productie van de nieuwe Fable-game die in 2020 aangekondigd werd zou pas net zijn opgestart.

Dat claimt de over het algemeen betrouwbare journalist Andy Robinson te hebben vernomen, zo meldt hij in de meest recente aflevering van de VGC-podcast. Fable werd in 2020 aangekondigd, maar Playground Games - ook bekend van de Forza Horizon-spellen - zou de volledige productie pas net zijn opgestart. Veel andere details zijn er nog niet, maar Robinson heeft meermaals gehoord dat het spel "Witcher-achtig" wordt.

In dezelfde podcast claimt Robinson ook dat de eerstvolgende Xbox-games die na het later dit jaar te verschijnen Starfield uitkomen, Senua's Saga: Hellblade 2 en Avowed zijn. Laatstgenoemde is de nieuwe first person-rpg van Obsidian die vaak vergeleken wordt met de The Elder Scrolls-franchise. Tot slot meldt Robinson dat de nieuwe Rare-game Everwild en de nieuwe Perfect Dark nog bij lange na niet klaar zijn.

Al het bovenstaande is niet bevestigd door Microsoft - de games zijn alleen aangekondigd en releaseperiodes zijn nog niet gegeven.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Poeh, had toch wel gehoopt dat Fable eerder zou uitkomen. Ik snap aan de ene kant de overweging wel dat ze hebben laten zien dat er iets met Fable gedaan gaat worden maar aan de andere kant ook zeer vervelend dat we nog zo lang moeten wachten.

0
test

@fonsrutte Beetje Tes 6 verhaal dit idd. Toch heb ik veeeeeeel liever de aanpak die Nintendo bij meerdere games heeft laten zien = kort van te voren aankondigen zodat mensen geen jaren en jaren hoeven te wachten. Zal mij niks verbazen als deze titel pas in 2027 het daglicht ziet, mochten ze er echt wat moois en groots van willen maken.

0

@Dokter Caspari Tsja vanuit gamepass is het natuurlijk wel commercieel interessant om lang van te voren te roepen welke games er nog allemaal gaan komen. Om zo te zorgen dat abonnees wel lid blijven. Omdat ze weten dat er nog veel moois komt Maar uiteindelijk kan het ook tot frustraties leiden als je als microsoft veel beloofd maar het lang duurt tot je levert.

0
test

@Dokter Caspari idd, Nintendo heeft daar wel van geleerd.

0

Aanbevolen voor jou