Nieuws
Yakuza Kiwami 2

Update: 'Sega onthult zondag geen nieuwe Yakuza-game'

Host heeft zich vergist

Geschreven door Cody van den Bogert op
Update: volgens presentatriceAyana Tsubaki wordt er aankomende zondag geen nieuwe Yakuza-game aangekondigd. Ze zou de insteek van het evenement verkeerd hebben begrepen, zo meldde Tsubaki tijdens de afgelopen Sega Fan Meetup-stream.

Origineel bericht:Naar verluidt wordt de volgende Yakuza-game zondag 27 september onthuld tijdens de Tokyo Games Show.

Dat blijkt uit een inmiddels verwijderde Tweet van Ayana Tsubaki, co-host van de Sega Nama-stream. Volgens het bericht wordt de game aankomende zondag onthuld.

Sega gaf eerder al aan dat er tijdens de presentatie allerlei nieuws gedeeld wordt over de Yakuza-franchise. De verwachting was echter het nieuws over de aankomende titel Yakuza: Like a Dragon zou gaan.Heel verrassend zou de aankondiging niet zijn, er verschijnt immers elk jaar een nieuwe Yakuza-game.

Eerder vandaag werd het duidelijk dat de Yakuza-reeks een live-action verfilming krijgt. 1212 Entertainment meldt dat de Yakuza-reeks "een nieuw speelterrein levert waarin boeiende verhalen met complexe personages in een unieke omgeving verteld kunnen worden. Het publiek heeft dit nog niet vaak kunnen ervaren."

Dit artikel delen:

Lees meer

Metal Gear Solid en andere Konami-games nu beschikbaar op GoG Voormalig Rockstar-president krijgt 43 miljoen euro voor openwereldgame
0

Reacties op: Update: 'Sega onthult zondag geen nieuwe Yakuza-game'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.