Nieuws
Skylanders Imaginators

Gerucht: Volgende Skylanders-game heet Skylanders Imaginators

Diverse afbeeldingen en informatie opgedoken

Geschreven door Alicia Tai op

De volgende Skylanders-game gaat mogelijk Skylanders: Imaginators heten en laat spelers hun eigen Skylanders maken. Dat blijkt uit informatie en afbeeldingen die zijn opgedoken op diverse websites.

Volgens website DarkSpyro worden de nieuwe Skylanders-figuurtjes gemaakt door Toys for Bob, die ook verantwoordelijk waren voor de figuren uit vorige Skylander-games. De nieuwe game draait om het zelf kunnen maken en aanpassen van eigen Skylander-personages. Daarbij zouden, naast het uiterlijk, ook verschillende krachten, technieken en gesproken zinnetjes aangepast kunnen worden.

Het verhaal draait om de kracht bekend als Mind Magic, waarmee uit het niets allerlei dingen kunnen worden gecreëerd. Omdat demagie te krachtig was, werd deze verzegeld. De kwaadaardige Kaos heeft het echter in handen gekregen en een leger aan Doomlanders gecreëerd. De Portal Masters moeten op hun beurt Skylanders Imaginators maken om Kaos en het Doomlanders-leger te stoppen. Daarbij worden ze te hulp gestaan door mythische krijgers genaamd Senseis.

Skylanders Imaginators biedt ondersteuning voor alle eerder uitgebrachte Skylanders. Met een nieuw stuk speelgoed genaamd de Creation Crystal kunnen spelers hun eigen Skylanders maken en meenemen naar andere consoles. Elke Creation Crystal is gebonden aan een element en er kan maximaal één Skylander per kristal gemaakt worden. In het Starter Pack zit alvast een Creation Crystal van het vuurelement inbegrepen.

Onder de nieuw te verschijnen Sensei-figuren bevinden zich twintig nieuwe personages en elf voormalige schurken. Elke Sensei is meester over één van de tien Battle Classes, die hen de mogelijkheid geeft om speciale technieken genaamd Sky Chi te gebruiken. De Senseis dienen als leermeester voor de Skylander Imaginators en kunnen hen nieuwe wapens, hogere levels en toegang tot nieuwe gebieden schenken.

Skylanders Imaginators komt volgens de bron in Europa op 14 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U. In tegenstelling tot vorige delen zal de game niet voor Wii of 3DS verschijnen. Spelers kunnen een Starter Pack aanschaffen, die de Sensei Master King Pen, de schurk Golden Queen en een Creation Crystal van het vuurelement bevat. Daarnaast verschijnt er ook een Dark Edition van het Starter Pack, waarvan de inhoud niet bekend is.

Skylanders Imaginators
Skylanders Imaginators
Skylanders Imaginators
Skylanders Imaginators
Skylanders Imaginators

Bron: DarkSpyro

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe PlayStation Store-uitverkoop gestart Superhot VR verschijnt later dit jaar exclusief voor Oculus Rift
0

Reacties op: Gerucht: Volgende Skylanders-game heet Skylanders Imaginators

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.