Gerucht: Voetballers worden speelbaar in CoD: Modern Warfare 2

Gerucht: Voetballers worden speelbaar in CoD: Modern Warfare 2

Diverse bekende voetballers zouden als speelbare Operators beschikbaar komen in de multiplayermodus van Call of Duty: Modern Warfare 2.

Insider TheGhostOfHope deelde een lijst met Operators voor de game, waarna de over het algemeen betrouwbare website Insider-Gaming claimde dat het om legitieme informatie gaat. Dit zou mogelijk ook betekent dat Infinity Ward en Activision een in-game evenement plannen rondom om voetbal - mogelijk gerelateerd aan het aankomende Wereldkampioenschap.

Volgens de insider worden de volgende Operators speelbaar in Modern Warfare 2, waaronder dus enkele bekende voetballers: Lionel Messi, Neymar, Aksel, Connor, Klaus, Luna, Paul Pogba, Roze, Reye en Gromsco. Officieel is echter nog niet bevestigd dat de voetballers speelbaar worden in de game, of dat er een aan voetbal of het WK gerelateerd evenement in de game beschikbaar komt.

Vorige week deden er al meerdere geruchten over Call of Duty de ronde. Zo zou Infinity Ward van plan zijn om in 2023 via betaalde dlc veel klassieke Call of Duty-maps aan Modern Warfare 2 toe te voegen - waaronder bijna alle maps uit de oorspronkelijke Modern Warfare 2. Ook zou Sledgehammer Games werken aan een vervolg op Advanced Warfighter dat in 2025 uit moet komen. Beide geruchten zijn echter niet bevestigd.

Wel officieel is dat het online spelen van Call of Duty: Modern Warfare 2 een telefoonnummer vereist - net zoals het pas uitgekomen Overwatch 2. Dit zodat er een smsje ter controle verstuurd kan worden om veiligheid te garanderen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Mensen die het spel digitaal reserveren krijgen een week eerder toegang tot de singleplayercampagne. Op 16 november komt Warzone 2.0 uit, dat ook is ontwikkeld door Infinity Ward. Op die dag begint ook het eerste seizoen van Modern Warfare 2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Vind het vrij luguber in een realistische shooter eerlijk gezegd.

0

Vind het vrij luguber in een realistische shooter eerlijk gezegd.

0

Aanbevolen voor jou