Gerucht: Vervolg op Spider-Man verschijnt volgend jaar op PS5

Gerucht: Vervolg op Spider-Man verschijnt volgend jaar op PS5

Volgens een nieuw gerucht komt het vervolg op Marvel's Spider-Man volgend jaar uit op PlayStation 5.

Het gerucht werd geplaatst op Reddit-pagina r/GamingLeaksandRumours door een wegwerp-account. Omdat de informatie in de post vrij realistisch lijkt, vermoeden veel gamers dat het klopt. Dit is echter op geen enkele manier bevestigd door Sony of ontwikkelaar Insomniac.

Volgens de Reddit-post komt de PS5-game in het najaar van 2021 uit, mogelijk in september. De game zou - net als het origineel - alleen een singleplayercampagne hebben. Die zou zich een aantal maanden na het eerste deel afspelen, in de winter. In plaats van Manhattan zouden spelers in deze game door de New York-wijken Queens en Brooklyn slingeren.

Spelers wisselen tussen Peter Parker en Miles Morales. Laatstgenoemde speelde ook al een rol in het origineel. Mogelijk zou Insomniac er voor kunnen kiezen dat spelers op elk moment tussen de personages kunnen wisselen. Door de kracht van de PS5 zou de spelwereld daarnaast groter zijn en zouden spelers ook in sommige gebouwen kunnen gaan.

De gameplay zou flink op de schop genomen worden, met een 'webchain'-mogelijkheid waarmee spelers diverse punten van te voren kunnen aanwijzen zodat Spider-Man er vliegensvlug tussen kan reizen. Er zouden drie verschillende speelmodi zijn om tussen te kiezen: eentje vergelijkbaar met de PS4-game, een arcade-achtige modus waarin spelers geassisteerd worden en een versie gebaseerd op physics vergelijkbaar met het in 2004 uitgebrachte Spider-Man 2.

Tot slot zou Eddie Brock een belangrijke rol krijgen, en zou Harry Osborn Venom worden, wat een unieke twist voor het personage met zich meebrengt. Ook Mysterio en Carnage zouden in de game voorkomen.

Bovenstaande geruchten zijn nogmaals nog niet bevestigd door Sony of Insomniac Games. Het spel zou volgens de Reddit-post deze zomer worden onthuld.

spiderman
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klinkt wel aannemelijk

0
test

Mag wel hopen dat ps eind dit jaar ook wat hebben. Xbox heeft halo dus daar ben ik al tevreden mee

0
test

@Aces-82 hellblade hebben ze gerucht is nieuwe forza. En sony zal vast wel 1 grote game van hun hebben die doen niet vaak meerdere te gelijk.

0
test

@hulstpower hellblade geloof ik niet echt in. En hoop dat de studio van forza met een fable komt (omdat die geruchten al gingen).

0

Aanbevolen voor jou