Gerucht: Vervolg op Metro Exodus is al speelbaar bij 4A Games

Gerucht: Vervolg op Metro Exodus is al speelbaar bij 4A Games

De nieuwe game binnen de Metro-franchise waar 4A Games aan werkt zou blijkbaar al volledig speelbaar zijn bij 4A Games.

Dat claimt Insider Gaming te hebben vernomen van hun bronnen. 4A Games heeft eerder al aangegeven te blijven werken aan de reeks, maar een nieuw deel is vooralsnog niet officieel onthuld. Insider Gaming speculeert dat dit betekent dat de game later dit jaar wordt onthuld en dat het in 2024 zou kunnen verschijnen. 

Volgens de bronnen van de website begint de game in een droomsegment, waarna spelers in hun basis wakker worden. De gameplay zou weinig afwijken van vorige delen, met een nadruk op craften, stealth en looten. Meer details zijn er nog niet.

In 2020 gaf 4A Games al via diens website aan dat het aan een nieuwe Metro-game werkte. Het bedrijf liet toen al weten dat het voor de toen nog nieuwe consoles en pc in ontwikkeling was. Daarbij zou het diens engine volledig op de schop nemen om gebruik te maken van de nieuwe kracht van de apparaten. Ook liet het bedrijf toen weten dat het wil experimenteren met multiplayeropties, al is het niet duidelijk of dat onderdeel uitmaakt van deze nieuwe game.

4A Games is opgericht in Oekraïne - al is het inmiddels op Malta gesitueerd - en de invasie van Rusland heeft dan ook invloed op de studio. Eerder liet het bedrijf weten dat de oorlog hen ook inspireert voor toekomstige games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ook al vond ik exodus niet de beste in de serie, ben ik wel benieuwd naar dit.

0
test

@OldManGamert ik vond exodus zelf de beste heerlijke game. Op zowel xbox pc als ps uitgespeeld.

0
test

@hulstpower ik vond de sfeer in metro 1 en 2 echt super goed. Brilliant. Maar in 3 was dit iets minder vond ik door het open world aspect... Maar nog steeds alle 3 gewoon geweldige games. Ga ze binnen kort weer opnieuw spelen, maar deze x op de current gen console. Had gelezen dat exodus ray tracing heeft gekregen en alles.. Ben benieuwd :D

0
test

@Markus88 ja klopt, weet niet welke console je hem op gaat spelen maar de ps versie heeft wel een fout met de hdr samenstelling die klopt niet helemaal. En dit krijg je ook niet goed tenzij je hdr uitzet.

0
test

@hulstpower het was meer dat ik de spanning miste die de andere 2 wel hadden. Keek heel erg uit naar het leven buiten de metro, maar kwam er maar niet in.

0
test

@OldManGamert ik snap wat je bedoeld, ik vond exodus gewoon zo mooi dat ik vergat maar snap hem wel. Exodus was ook makkelijker vond ik dan die andere twee

0

Aanbevolen voor jou