Volgens Kotaku, een website waar men nooit vies is van een lekker potje roddelen, heeft een bron uit Groot-Brittannië hen laten weten dat de ontwikkeling van Heavenly Sword 2 voor altijd is stopgezet. Dit omdat Sony het commerciële nut van de game niet meer in zou zien.

Volgens deze anonieme bron kwam dit nieuws hem ten gehore toen pas geleden een noodvergadering plaatsvond bij Sony Cambridge, waar men aan het vervolg werkte. De mannen van Ninja Theory maakten het origineel, maar schijnen volgens de bron ontevreden te zijn over de manier waarop ze door Sony zouden worden behandeld. De ontwikkelaar zit vooralsnog bij Sony Cambridge in het gebouw maar zou bezig zijn met haar spullen in te pakken om te verhuizen.

Het zou de derde game van Sony zijn die in een korte tijd de prullenbak in wordt geworpen. Pas nog wisten we te melden dat Eight Days en de nieuwe The Getaway ook al hun laatste adem hadden uitgeblazen. Vooralsnog bestempelen we de informatie over Heavenly Sword 2 echter nog als gerucht, tot Sony meer laat weten.

Een screenshot van de eerste en tot dusver enige Heavenly Sword