Gerucht: Korte verhalen hinten naar duister Destiny 3-verhaal

Gerucht: Korte verhalen hinten naar duister Destiny 3-verhaal

Het verhaal van Destiny 3 gaat wellicht een stuk donkerder worden. Deze geruchten worden steeds meer bevestigd in het nieuwe Destiny 2-seizoen en een aantal uitgebrachte korte verhalen van Bungie.

Deze week is het nieuwe seizoen van Destiny 2 van start gegaan. Het Seizoen van The Drifter verhoogt het maximale power-level dat spelers kunnen bereiken, introduceert de Gambit Prime-spelmodus en voegt nieuwe uitdagingen en beloningen toe.

In het nieuwe seizoen wordt dieper ingegaan op het verhaal van The Drifter en zijn verleden met de Nine. Het mysterieuze personage werd geïntroduceerd in de Forsaken-uitbreiding van Destiny 2 en is de gastheer van de Gambit-modi, waarin spelers het tegen elkaar opnemen in twee teams van vier.

Bungie heeft sinds de lancering van het nieuwe seizoen een aantal korte verhalen uitgebracht die meer achtergrondinformatie vertellen over The Drifter. In Gambit Prime en The Recknoning wordt verteld over de eerste testen van Gambit Prime en in Praxic Order en The Job zijn gesprekken te lezen waaruit meer duidelijk wordt over de relaties van The Drifter met de andere personages. Ook wordt in The Murder of Cayde-6 duidelijk dat de Ghost van Cayde-6 dood is gegaan aan een Thorn-kogel, waar The Drifter bekend mee is.

De uitgebrachte korte verhalen sluiten aan bij de trend dat het verhaal van Destiny 2 steeds donkerder aan het worden is. Waar de speler aan het begin van spel nog als held werd beschouwd, begint het er sinds de Forsaken-uitbreiding steeds meer op te lijken dat de speler zich langzaam maar zeker richting de donkere zijde begeeft. The Drifter speelt hoogstwaarschijnlijk een hoofdrol in deze ontwikkeling.

Vorig jaar waren er al geruchten dat Destiny 3 in de maak zou zijn en een donkerder thema zou hebben. De huidige ontwikkelingen in het verhaal van Destiny 2 lijken deze geruchten nu steeds meer te bevestigen. Sinds Bungie in februari gescheiden is van Activision, heeft de ontwikkelaar in ieder geval alle vrijheid om een eigen richting te kiezen met de franchise.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kan niet wachten:)

0
test

Destiny 3? Lol! Na de grind van deel 1 hadden zoveel mensen toch al geen zin meer in deel 2? In mijn geval nog erger, heel dat grind shooter genre ben ik na 1x destiny totaal op uitgekeken.

0
test

@nicster En dat is je goed recht, Maar desondanks zijn er toch nog zat mensen die Destiny graag spelen. Zeker sinds forsaken is t wel weer genieten imo. Maar goed, het zal niet iedereen liggen en als je er klaar mee bent moet je t ook zeker laten liggen, want dan ga je een nieuw deel ook niet leuk vinden.

0

@nicster als ik jou was zou ik Bungie een mailtje sturen dat ze deeltje 3 niet hoeven te maken! :P

0

@nicster Speel je toch lekker wat anders?

0

Aanbevolen voor jou