Gerucht: Veel details over Devil May Cry 5 gelekt | Gamer.nl

Gerucht: Veel details over Devil May Cry 5 gelekt | Gamer.nl

Op Resetera zijn veel details gelekt over Devil May Cry 5 door een fan van de franchise.

Resetera-gebruiker Son of Sparda beweert veel details over Devil May Cry 5 te weten en heeft deze op het forum geplaatst. De gebruiker heeft geaccepteerd dat hij permanent verbannen wordt van Resetera als de informatie niet blijkt te kloppen.

De nieuwste game uit de serie komt in het fiscale jaar van 2019. Dat betekent dat de game ergens tu en april 2018 en maart 2019 verschijnt. Oorspronkelijk is de releasedatum vastgesteld voor november, maar deze wordt waarschijnlijk opgeschoven naar 2019.

De game is een vervolg op Devil May Cry 4 en breidt voort op het verhaal ervan. Er zijn meerdere speelbare personages, waaronder natuurlijk Dante. In totaal zullen dit er waarschijnlijk drie worden. Er wordt tijdens belangrijke plotpunten gewi eld van personage.

Devil May Cry 5 zou eigenlijk aangekondigd worden tijdens PSX, wat volgende maand plaatsvindt. Door negatieve feedback hebben ontwikkelaars ervoor gekozen om de game pas tijdens de E3 in 2018 te tonen. Vandaag de dag is de game ongeveer twee jaar in ontwikkeling. Het is nog niet bekend voor welke consoles de game uitgebracht wordt. Mogelijk is er een (tijdelijke) exclusiviteitsdeal met Sony.

Het doel voor de framerate is 60fps. Er is geen stamina-balk aanwezig en er is geen multiplayer PvP. Hoewel Devil May Cry 5 niet als openwereldgame kan worden beschouwd, zou het spel wel geïnspireerd zijn door Dragon's Dogma. Lees voor alle gelekte geruchten de originele post op Resetera. Waarschuwing: Er zijn wat spoilers te vinden in deze tekst.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou