Gerucht: Vechtsysteem Star Wars Jedi: Fallen Order lijkt op Sekiro: Shadows Die Twice

Gerucht: Vechtsysteem Star Wars Jedi: Fallen Order lijkt op Sekiro: Shadows Die Twice

Op Reddit is veel informatie opgedoken over Star Wars Jedi: Fallen Order. De gelekte details onthullen onder andere dat het vechtsysteem van het spel lijkt op dat van Dark Souls en dat het hoofpersonage wellicht wordt gespeeld door Gotham-acteur Cameron Monaghan.

Op 13 april wordt Star Wars Jedi: Fallen Order officieel onthuld door EA op het Star Wars Celebration-evenement in Chigaco. De actiegame, die wordt ontwikkeld door Respawn Entertainment, speelt zich volgens geruchten vijf jaar na de film Revenge of the Sith af en moet nog dit najaar worden uitgebracht.

Er is nu mogelijk veel informatie verschenen over de nieuwe Star Wars-game, nadat een individuele ontwikkelaar van het spel meerdere berichten plaatste op het forum van ResetEra. De berichten, die inmiddels zijn verwijderd, onthulde onder andere details over het vechtsysteem en door wie de hoofdpersoon wordt gespeeld in Star Wars Jedi: Fallen Order. Reddit-gebruiker SchrodingersWitcher wist de gelekte informatie op te slaan en plaatste deze op de StarWarsLeaks-subreddit.

Volgens de gelekte details op Reddit heeft het vechtsysteem van Star Wars Jedi: Fallen Order veel weg van dat van de Dark Souls-games en Sekiro: Shadows Die Twice. Het goed kunnen timen van het ontwijken en afweren van aanvallen moet de speler zich bovendien als een echte Jedi laten voelen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de nieuwe Star Wars-game net zo moeilijk is als Dark Souls of Sekiro.

Star Wars Battlefront 2

Het bericht op Reddit beschrijft ook dat de oorspronkelijke ResetEra-berichten afbeeldingen bevatten van het personage Jerome uit de TV-serie Gotham. De afbeeldingen suggereerde dat de acteur van Jerome, Cameron Monaghan, wellicht het hoofdpersonage gaat spelen in Star Wars Jedi: Fallen Order. Dit gerucht wordt ondersteund door een Instagram-bericht van Monaghan uit december vorig jaar, waarin hij een foto plaatste van hoe hij motion capture-beelden ging opnemen voor een nieuw project.

Andere details in het bericht onthullen dat spelers in Star Wars Jedi: Fallen Order reizen van planeet naar planeet in een gedeeltelijke open wereld. Ook breidt het spel uit op het verhaal van Star Wars, wordt de game gemaakt met Unreal Engine 4 en is het enkel een singleplayer-spel.

Of de geruchten waar zijn, wordt waarschijnlijk duidelijk tijdens de onthulling van Star Wars Jedi: Fallen Order aanstaande zaterdag rond 20:30. Gisteren plaatste EA nog een teaser-afbeelding van het spel op Twitter, waarin een gebroken handvat van een lichtzwaard te zien is op een op een gloeiende steen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is een Star Wars game, daar zijn er al jaren geen goede meer van geweest dus ik ben zeer sceptisch (maar bereid me te laten overtuigen). We zullen wel zien wat het wordt aanstaande zaterdag bij de presentatie.

0
test

Met het zwaardvecht/forcepower-systeem zit het dus wel goed. Maar kben meer benieuwd naar het schietsysteem eigenlijk.

0
test

@kr1z Een echte Jedi gebruikt geen blaster! Maar het blijft afwachten. Ik kan me nog herinneren dat ik Force Unleashed II fantastisch vond, totdat ik na een paar uurtjes de credits al voorbij zag rollen. Dus zeker geen instant buy dit.

0
test

@Hiss Ik hoop ook dat je niet gelijk een Jedi bent in het spel (a la Jedi Outcast).

0

Aanbevolen voor jou