Gerucht: Tweede dlc-personage Super Smash Bros. Ultimate gelekt | Gamer.nl

Gerucht: Tweede dlc-personage Super Smash Bros. Ultimate gelekt | Gamer.nl

Het gerucht gaat dat het tweede dlc-personage bekend is geworden voor Super Smash Bros. Ultimate. Volgens Persona Central zei een Japanse bron dat Erdrick van de Dragon Quest-franchise gaat verschijnen als speelbaar personage in de populaire vechtgame.

Alhoewel de informatie van 5Channel niet als volledig betrouwbaar wordt beschouwd, is er op het bericht een reactie verschenen van een beruchte lekker. In de betreffende reactie beweert de lekker dat er een aantal mensen bij Square Enix zijn ontslagen voor het lekken van deze informatie. Dezelfde persoon lekte eerder via GameFaqs, onder de naam Vergeben, het grootste gedeelte van de speelbare personages van de game voor de lancering.

Bij de informatie over het personage wordt met name omschreven hoe het gespeeld wordt in de game. Opvallend is dat er beweerd wordt dat er zowel een mannelijke versie als een vrouwelijke versie van Erdrick beschikbaar zou komen. Ook vermeldt de bron dat het personage Slime op het beeld verschijnt wanneer Erdrick aan het vechten is. De bron beweert dat met de toevoeging van Erdrick de locatie 'Alefgard' in de game gaat verschijnen als stage.

Super Smash Bros. Ultimate

Ook wordt er door de bron mogelijk nieuwe details gelekt voor de eerder onthulde Joker van Persona 5. Zo verschijnt Jack Frost op bepaalde momenten wanneer Joker gekozen is als fighter. Daarnaast wordt benoemd dat de locatie Mementos verschijnt als stage in Super Smash Bros. Ultimate.

Indien het gerucht klopt, wordt Erdrick de 77ste vechter in Super Smash Bros. Ultimate en het tweede personage als onderdeel van de dlc-uitbreiding; de zogenoemde 'Fighters Pa '. Eerder is Joker van Persona 5 bekendgemaakt als de eerste vechter. Daarnaast wordt Piranha Plant toegevoegd aan de game. Bij elkaar opgeteld komt het totaal aantal vechters, inclusief dlc, op tachtig te staan.

Eerder werd bekend dat Super Smash Bros. Ultimate in Japan 1,23 miljoen keer over de toonbank is gegaan.

Super Smash Bros. Ultimate is verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou