Gerucht: Twee Nintendo Directs in februari

Gerucht: Twee Nintendo Directs in februari

Nintendo-lekker Zippo zegt dat er deze maand twee Nintendo Directs verschijnen. Het gaat om een algemene Direct en een speciale Direct voor Animal Crossing: New Horizons.

Nintendo zelf heeft nog geen aankondiging gedaan voor de Direct van deze maand, maar Zippo plaatste op het forum Resetera dat we de Direct van Animal Crossing: New Horizons kunnen verwachten op 20 februari.

Zippo vertelde in januari dat ook Paper Mario naar de Switch komt, ook in dat geval heeft Nintendo zelf dit nog niet bevestigd. Beide verhalen moet je dus met een korreltje zout nemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zelfs zonder officiële aankondiging zal Nintendo toch wel echt serieus iets moeten gaan doen om de aanhang te vertellen wat er komt. Ik hen momenteel niks om naar uit te kijken op switch. Dat terwijl het de console is waar ik de meeste software heb aangeschaft sinds de GameCube. En dan bedoel ik ook PS2 3 en 4. Maar de switch heeft voor mij de meeste software ooit. Dus wat dat betreft vond ik het najaar en komend voorjaar gewoon heel waardeloos slap. Kan ik wel wat backlog wegwerken dus wat dat betref op zich niet weg dat er voor mij adem pause was. Maar toch ik vind altijd leuk om te weten wat komt

0
test

Een Direct speciaal voor Animal Crossing: New Horizons is eigenlijk wel iets wat men redelijkerwijs kan verwachten. Het is immers dé voorjaarshit die Nintendo wil uitbrengen en ook een flink groot spel, zo ik begrijp, met veel uitgebreide mogelijkheden. Ik zou dat in elk geval erg leuk vinden, daar ik behoorlijk uitzie naar dat spel en er graag meer over weet.

0

Aanbevolen voor jou