Gerucht: The Witcher 3 komt naar de Switch

Gerucht: The Witcher 3 komt naar de Switch

Het gerucht dat The Witcher 3 naar de Nintendo Switch komt is weer aangewakkerd. In een vacature van GOG Galaxy wordt de Switch namelijk als platform genoemd.

Eind vorig jaar ontstond het gerucht dat The Witcher 3: Wild Hunt naar de Nintendo Switch gebracht zou worden door CD Projekt Red. Dit kwam omdat een Franse retailer een Switch-versie van het spel plaatste samen met Assassin's Creed 3. De laatstgenoemde game werd afgelopen week bevestigd voor de Switch tijdens de Nintendo Direct.

Nu heeft het Youtube-kanaal Doctre81 een

Watch on YouTube

geplaatst waarin hij laat zien dat GOG Galaxy een vacature heeft geplaatst voor een software ontwikkelaar. In deze vacature worden meerdere platformen genoemd, waaronder de Nintendo Switch.

CD Projekt Red

GOG Galaxy is eigendom van CD Projekt Red en is een lichtgewicht game-launcher waarop spellen gekocht en gespeeld kunnen worden. Hoewel grote titels van bijvoorbeeld Ubisoft of Activision niet te vinden zijn in deze winkel, heeft het platform sinds 2012 haar assortiment uitgebreid tot ruim 2.000 games. Naast de spellen uit de Witcher-franchise, zijn hier ook spellen als BioShock, Stardew Valley en Hollow Knight verkrijgbaar.

The Witcher 3 is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zie dit eigenlijk niet zo snel gebeuren. Eerder Gwent en Thronebreaker. Zouden het nog goed doen op de Switch ook.

0
test

Damm dat lijkt me een technische uitdaging, het lijkt me ook erg sterk maarja we zullen t zien.

0

Aanbevolen voor jou