Gerucht: Terminator-uitbreiding Mortal Kombat 11 gelekt

Gerucht: Terminator-uitbreiding Mortal Kombat 11 gelekt

Een advertentie op Google heeft mogelijk onthuld dat de Terminator een speelbaar personage wordt in Mortal Kombat 11. De inmiddels verwijderde advertentie sprak over een trailer en de 'toekomst van vechtspellen'.

De Youtuber Dynasty heeft

Watch on YouTube

geplaatst waarin hij laat zien dat de Terminator mogelijk is gelekt als aankomend personage voor Mortal Kombat 11. Hij ontdekte namelijk dat een advertentie voor de Terminator-uitbreiding kon worden gevonden op Google, wanneer er werd gezocht op de term 'Mortal Kombat Terminator Game'.

De Mortal Kombat 11-advertentie op Google kondigde de Terminator aan als nieuw personage voor het vechtspel. In de beschrijving is bovendien te lezen dat de 'toekomst van vechtspellen kan worden ervaren met nieuwe personages'. Ook werd er gesproken over een nieuwe trailer. De advertentie werd later aangepast, zodat deze niet meer verklapte dat de Terminator het nieuwe personage is. Inmiddels is de advertentie in zijn geheel offline gehaald en kan deze niet meer worden gevonden op Google.

Mortal Kombat 11

Begin deze maand werden nog een aantal personages onthuld voor de eerste Kombat Pack-uitbreiding van Mortal Kombat 11. Naast de al bekendgemaakte Shang Tsung, gaat de uitbreiding ook de vechters Nightwolf, Sindel en Spawn bevatten. Twee andere speelbare personages in de uitbreiding zijn nog niet onthuld, maar Ed Boon, de mede-bedenker van Mortal Kombat, gaat wellicht één van deze personages binnenkort bekendmaken. Hij beloofde dit namelijk te doen wanneer de gestolen auto van zijn vriend op E3 gevonden zou worden, wat inmiddels is gebeurd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Wel een leuke toevoeging denk ik Terminator.

0

Aanbevolen voor jou