Update: Stefanie Joosten zit niet in Death Stranding | Gamer.nl

Update: Stefanie Joosten zit niet in Death Stranding | Gamer.nl

Update: Marc Truijen, de manager van Stefanie Joosten, heeft tegenover Gamer.nl verklaard dat de Nederlandse actrice geen afspraken heeft met Hideo Kojima en vooralsnog geen rol speelt in Death Stranding. Joosten werkt op dit moment onder andere aan Spacelords, een free-to-play game van de Spaanse ontwikkelaar MercurySteam.

Origineel bericht: Nederlands actrice Stefanie Joosten is mogelijk gecast voor een rol in de aankomende game Death Stranding. Het gerucht is ontstaan nadat er een foto op Instagram verscheen van Hideo Kojima en acteur Tommie Earl Jenkins waarin de actrice werd getagd.

Joosten was eerder te zien en te horen als het personage 'Quiet' in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Deze game werd, naast Death Stranding, ook ontworpen en geproduceerd door Hideo Kojima. Hiermee lijkt de kans aannemelijk dat Joosten opnieuw samenwerkt met Kojima en een rol gaat vervullen in Death Stranding.

De tag in de foto werd opgemerkt door Reddit-gebruiker MandalorianDeLorean. Ondertu en is op de originele post van Jenkins de tag van de actrice verwijderd. Dit kan de indruk wekken dat deze informatie niet gedeeld mocht worden, alhoewel dit slechts bij geruchten blijft.

Death Stranding

Death Stranding is de nieuwste game van Hideo Kojima en gaat over Sam Bridges die in een mysterieuze wereld moet zien te overleven waarin allerlei soorten gevaren op de loer liggen. In Death Stranding worden rollen vertolkt door onder andere Norman Reedus, Mads Mikkelsen en Guillermo del Toro.

Eerder vermeldde de Canadese Walmart op hun website dat Death Stranding in juni 2019 gaat verschijnen. Echter is er tot nu toe nog geen officiële lanceringsdatum onthuld voor de game.

Death Stranding wordt momenteel verwacht in 2019 voor de PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou