Gerucht: Sony houdt PlayStation 5-presentatie in augustus

Gerucht: Sony houdt PlayStation 5-presentatie in augustus

Sony gaat in augustus nog meer aankondigingen voor de PlayStation 5. Dat claimen gamejournalisten Jeff Grubb en Tom Phillips.

Gisteren kondigde Microsoft de datum aan van Xbox Games Showcase die op 23 juli gaat plaatsvinden. Op Twitter reageerde Eurogamer-redacteur Tom Phillips dat hij enthousiast was over de presentatie en dat Sony ‘kort erna gaat terugslaan met een nieuwe State of Play-presentatie’. Volgens de journalist heeft Sony nog meerdere third en first party-games in de pijplijn zitten die de Japanse gamegigant graag wil gaan onthullen.

Jeff Grubb, redacteur bij VentureBeat, zegt ook dat er een nieuwe State of Play in augustus gaat plaatsvinden. Beide journalisten kunnen nog geen datum voor de presentatie vaststellen, behalve dat het ergens volgende maand moet gaan plaatsvinden. Sony heeft zelf nog geen officiële aankondiging over een nieuwe State of Play gedaan.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoop vooral op gameplay van de games die ze afgelopen maand hebben aangekondigd, en specifieke release data. En uiteraard de prijs en releasedatum voor de PS5 zelf.

0
test

Wedstrijdje ver plassen is begonnen!!

0

Aanbevolen voor jou