Gerucht: 'Sonic Rangers' is openwereldgame

Gerucht: 'Sonic Rangers' is openwereldgame

Mogelijk betreft de aankomende Sonic-game een openwereldgame. Dat blijkt uit berichten die de naam al maanden geleden onthulden.

Hoewel Sega afgelopen officieel geen naam voor de aankomende Sonic-titel onthulde, werd de naam 'Sonic Rangers' zowel in de metadata van de aankondigingstrailer als het officiële persbericht gevonden.

Leden van forum ResetEra merkten op dat gebruikers in verschillende oudere berichten op 4Chan die naam al eerder noemden en claimen de game te hebben getest. De game zou zich afspelen op een eiland, waar spelers puzzels oplossen en platformen om onder andere ervaringspunten te verdienen. Sonic zou dan ook beschikken over een skilltree met nieuwe vaardigheden, zoals de 'spincycle'

Ook zouden er robots en andere eindbazen op het eiland zijn en zou de game 'Ubisoft-achtige torens bevatten.

Hoewel de focustest mogelijk heeft plaatsgevonden, gaat het waarschijnlijk om een vroege versie van de game die mogelijk niet meer representatief is voor het eindproduct. Aan Eurogamer liet Sega al weten dat het persbericht waarin 'Sonic Rangers' wordt genoemd een 'oude versie' betrof.

De nieuwe Sonic-game moet verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc. Een releasedatum is nog onbekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik geloof niet dat ik na Sonic Heroes op de originele Xbox ooit nog enthousiast over een Sonic game ben geworden. De 2d games zijn niet mijn ding en de overige 3d Sonic games waren nou niet bepaald vermakelijk

0

Aanbevolen voor jou