Nieuws
Sonic Rangers

Gerucht: 'Sonic Rangers' is openwereldgame

Testers onthulden naam al maanden geleden

Geschreven door Jacco Peek op
Mogelijk betreft de aankomende Sonic-game een openwereldgame. Dat blijkt uit berichten die de naam al maanden geleden onthulden.

Hoewel Sega afgelopen officieel geen naam voor de aankomende Sonic-titel onthulde, werd de naam 'Sonic Rangers' zowel in de metadata van de aankondigingstrailer als het officiële persbericht gevonden.

Leden van forum ResetEra merkten op dat gebruikers in verschillende oudere berichten op 4Chan die naam al eerder noemden en claimen de game te hebben getest. De game zou zich afspelen op een eiland, waar spelers puzzels oplossen en platformen om onder andere ervaringspunten te verdienen. Sonic zou dan ook beschikken over een skilltree met nieuwe vaardigheden, zoals de 'spincycle'

Ook zouden er robots en andere eindbazen op het eiland zijn en zou de game 'Ubisoft-achtige torens bevatten.

Hoewel de focustest mogelijk heeft plaatsgevonden, gaat het waarschijnlijk om een vroege versie van de game die mogelijk niet meer representatief is voor het eindproduct. Aan Eurogamer liet Sega al weten dat het persbericht waarin 'Sonic Rangers' wordt genoemd een 'oude versie' betrof.

De nieuwe Sonic-game moet verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch en pc. Een releasedatum is nog onbekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Lucid voegt bots toe aan Destruction AllStars Capcom-producer Peter Fabiano verlaat bedrijf na dertien jaar
1

Reacties op: Gerucht: 'Sonic Rangers' is openwereldgame

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Riyakuya

    • 31 mei 2021 18:04
    Ik geloof niet dat ik na Sonic Heroes op de originele Xbox ooit nog enthousiast over een Sonic game ben geworden. De 2d games zijn niet mijn ding en de overige 3d Sonic games waren nou niet bepaald vermakelijk

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.