Gerucht: Shaq Fu: A Legend Reborn komt deze week uit | Gamer.nl

Gerucht: Shaq Fu: A Legend Reborn komt deze week uit | Gamer.nl

Het lijk erop dat we binnenkort Shaq Fu: A Legend Reborn kunnen verwachten. Er gaan namelijk allerlei geruchten dat de game deze week nog gaat uitkomen.

De bekende Twitteraar Wario64 merkte namelijk op dat Shaq Fu: A Legend Reborn zonder enige aankondiging in de PlayStation Store is verschenen. In de onderstaande tweet is te zien dat de game £18.99 kost, wat zo’n 21 euro is, een leeftijdskeuring van 12 jaar heeft en is uitgebracht op 3 april 2018. Op dit moment is de pagina nog steeds online, maar is het niet mogelijk om de game aan te schaffen.

De plaatsing zou kunnen betekenen dat Shaq Fu: A Legend Reborn deze week dan eindelijk naar PlayStation 4, Xbox One, pc en Switch komt, maar er is nog niets officieel aangekondigd door ontwikkelaar Mad Dog Games.

Shaq Fu: A Legend Reborn is een spiritueel vervolg op de vechtgame Shaq Fu die in 1994 voor onder meer de Super Nintendo verscheen. In de game neemt ex-basketballer Shaquille O'Neal het in een beat 'em-up op tegen allerlei monsters. Ook dit aankomende vervolg moet soortgelijke gameplay bieden. De game werd tijdens The Game Awards van 2015 voor het eerst onthuld en oorspronkelijk in 2014 aangekondigd via een crowfundingcampagne. Naast een digitale versie werd er ook aan een fysieke versie gewerkt, al is niet duidelijk of deze ook in Europa verschijnt. Daarbij ontvangt iedereen die voor 10 juni 2017 een exemplaar van NBA Playground voor de Switch heeft gekocht, Shaq Fu: A Legend Reborn gratis.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou