Gerucht: Remake van Baten Kaitos in ontwikkeling voor Switch

Gerucht: Remake van Baten Kaitos in ontwikkeling voor Switch

Bandai Namco en Monolith Soft zouden werken aan een Switch-remake van de GameCube-rpg Baten Kaitos: Eternal Wings And The Lost Ocean.

Exputer claimt dat van bronnen te hebben vernomen. Het spel zou ergens deze zomer op Nintendo Switch moeten verschijnen. De website claimt bewijs van het bestaan van de remake onder ogen te hebben gekregen, al claimt het dat men dit niet kan delen. De onthulling van de remake zou mogelijk tijdens E3 plaatsvinden.

Baten Kaitos: Eternal Wings and the Lost Ocean verscheen in 2003 in Japan en in 2005 in Europa. De GameCube-rpg werd ontwikkeld door Xenoblade Chronicles-studio Monolith Soft in samenwerking met tri-Crescendo. Later verscheen de prequel Baten Kaitos Origins, al kwam die GameCube-game nooit in Europa uit. Uniek aan de rpg is dat er een kaartensysteem genaamd Magnus wordt gebruikt.

Monolith Soft zelf zou een groot aandeel in de ontwikkeling van de remake hebben. Nintendo, dat tegenwoordig eigenaar is van de studio, zou de ontwikkeling daarbij overzien. Vooralsnog is niets echter officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Hmm ik weet wel dat ik het spel heb gehad maar gek genoeg is mij er niet veel van bij gebleven.

0

Aanbevolen voor jou