Gerucht: Redfall zou ergens begin mei uitkomen

Gerucht: Redfall zou ergens begin mei uitkomen

Volgens geruchten moet Redfall ergens in mei 2023 uitkomen.

Dat claimt gamereviewer en twitteraar Okami Games te hebben vernomen. De over het algemeen betrouwbare insider liet eerder dit jaar nog weten dat de game in maart 2023 uit zou komen, maar het spel zou intern inmiddels zo'n zes weken zijn uitgesteld. 

Hoe dan ook heeft Redfall nog geen officiële releasedatum. Het was onderdeel van een showcase afgelopen zomer en Microsoft claimde dat alle games die daar werden getoond binnen een jaar uit zouden komen - Redfall zou dus ergens in de eerste helft van 2023 moeten verschijnen.

Redfall speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen. De game wordt ontwikkeld door Arkane, de makers van games als Dishonored, Prey en Deathloop, en komt naar Xbox Series X en S, pc en Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zal wel in de show bekend gemaakt maakt worden ergens volgend jaar van xbox samen met starfield en forza release dates. Al deze insiders roepen zoveel dat ze vast wel keer goed zitten.

0

Aanbevolen voor jou