Gerucht: Redfall komt eind maart 2023 uit

Gerucht: Redfall komt eind maart 2023 uit

Redfall zou volgens een insider wel eens ergens eind maart 2023 uit kunnen komen.

Dat claimt Okami Games op Twitter, een insider die over het algemeen betrouwbaar is wat betreft uitgelekte informatie. Hij claimt ook dat mensen die het spel reserveren of de deluxe editie aanschaffen, een week eerder toegang tot het spel krijgen.

Uitgever Bethesda stelde Redfall eerder dit jaar - tegelijk met Starfield - uit naar de eerste helft van 2023. Een preciezere releasedatum is voor beide games sindsdien niet gegeven.

Redfall werd vorig jaar tijdens de E3-presentatie van Xbox onthuld. Het spel speelt zich af in een gelijknamig dorp op een eiland, dat is bezet door vampiers die de zon blokkeren. In de game kiezen spelers een personage om samen met anderen spelers of alleen de wezens uit te schakelen.

De game wordt ontwikkeld door Arkane, de makers van games als Dishonored, Prey en Deathloop. De game komt naar Xbox Series X en S, pc en Game Pass.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Off-topic: Dit leest toch een stuk fijner Michel <:o) . Heel erg fijn dat hier meegedacht wordt met de lezers! Weet nu direct waar ik aan toe ben. On-topic: Maart is nog redelijk vlot! Ik heb erg zin in deze game dus hoop dat het waar is.

0
test

dit geloof ik wel, sinds ze hun e3 show hadden met deze games komen in de volgende 12 maanden uit. Dus zal starfield volgens hun voor de volgende e3 er ook moeten zijn.

0

Aanbevolen voor jou