Update: 'Red Dead Redemption 2 in Japan op twee discs' | Gamer.nl

Update: 'Red Dead Redemption 2 in Japan op twee discs' | Gamer.nl

Er is op Twitter een foto opgedoken van de digitale grootte van Red Dead Redemption 2. Gebruiker href="https://twitter.com/Nibellion" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Nibel</a> plaatste een foto op het sociale platform waarop te zien is hoeveel gigabyte de Xbox One-versie in digitale vorm bedraagt.

Uiteindelijk is te zien dat de Xbox One-versie van de game een grootte bedraagt van 88,56 GB. Bij de foto voegt Nibel eraan toe dat de PS4-versie op de PS Store een grootte heeft van ongeveer 90 GB. Echter is dit niet te zien op de foto.

Origineel bericht: In Japan is er een dummy-doosje gelekt voor de fysieke PS4-versie van Red Dead Redemption 2. Uit de tekst van het doosje is op te maken dat de game vermoedelijk in twee discs komt.

Met het vermoedelijk lekken van het Japanse dummy-doosje, is nog niet zeker of deze standaard ook voor andere regio's gaat gelden. Het is tevens niet de eerste keer dat Sony een PlayStation 4-game bestaande uit twee discs uitbrengt. Dit gebeurde ook al bij onder andere X-Com en Shadow of War.

Red Dead Redemption 2

Het uitbrengen van de game op twee discs is echter geen geheel onlogische keuze. De discs die door Sony met games worden uitgebracht hebben een maximale capaciteit van vijftig gigabyte. Ook werd eerder bekend dat de digitale versie van Red Dead Redemption 2 105 GB aan vrije ruimte vereist op de PS4.

Momenteel heeft Sony nog niets bekendgemaakt over de discs. Daarnaast is het nog onduidelijk of de twee discs ook van toepa ing zijn op de Xbox One-versie van Red Dead Redemption 2.

Eerder gaf Rockstar een verklaring voor de uitspraak over de werkweken van 100 uur bij de ontwikkeling van Red Dead Redemption 2. Lees ook de preview van Gamer.nl over de aankomende game.

Red Dead Redemption 2 verschijnt op 26 oktober voor Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou