Gerucht: Reboot van Silent Hill in ontwikkeling voor de PlayStation 5

Gerucht: Reboot van Silent Hill in ontwikkeling voor de PlayStation 5

Er is volgens geruchten een reboot in ontwikkeling van de Silent Hill-franchise. Dat beweert gameontwikkelaar en YouTuber AestheticGamer op Twitter.

Er gaan al een langere tijd geruchten rond dat Konami weer bezig is met Silent Hill, maar dat werd door de ontwikkelaar ontkracht. Nu is weer een gerucht opgedoken die zegt dat er wel degelijk een reboot in ontwikkeling is. YouTuber AestheticGamer zegt dat het gaat om een PS5-exclusive die deze donderdag onthuld moest worden tijdens de presentatie van Sony. Deze is nu uitgesteld door de protesten in de Verenigde Staten.

Volgens de YouTuber wordt de game ontwikkeld door Sony Japan Studios en is game-ontwerper Keiichiro Toyama speciaal voor het project teruggekeerd als regisseur. AestheticGamer zegt dat ook dat het team niet kan wachten om de game te tonen, maar dat er een kans bestaat dat de onthulling naar augustus wordt verplaatst, omdat het geen launch-game gaat zijn voor de nieuwe console van Sony. De tweets zijn hieronder te bekijken.

Gezien er nog niets officieel is aangekondigd door Sony en er nog langer op een antwoord gewacht moet worden door het uitstel van de presentatie, moet dit bericht voorlopig met een korrel zout genomen worden. Wanneer de PlayStation 5-presentatie wel gaat plaatsvinden is nog niet bekend.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ook eerst zal sony de ip kopen dan xbox en nu is japan studio er mee bezig. Ik geloof wel dat ze bezig zijn met een soort van silent hill game maar waarom zou konami de game alleen voor ps5 laten maken dan. Als het japan studio is denk ik eerder aan een nieuwe ip die lijkt op een silent hill game zodat sony de rechten houd.

0
test

@hulstpower Omdat Sony alles betaald en uitvoert. Hun hoeven alleen maar in te stemmen met de deal en het licentiegeld stroomt binnen, elke cent is puur winst.

0
test

@poklaan maar Sony bezit dan niet de ip. Ik denk dat ze eerder een nieuwe ip op zetten.

0
test

Beter dan Death Stranding kan het toch nooit worden.

0

Aanbevolen voor jou