Gerucht: Prijs Xbox One daalt naar 349,99 euro | Gamer.nl

Gerucht: Prijs Xbox One daalt naar 349,99 euro | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De prijs is op dit moment in Europa in de landen waar de console verkrijgbaar is 399,99 euro. Inmiddels is de prijs in de advertentie weer gewijzigd naar 399,99 euro en ook op de mobiele sites van andere Europese landen is de normale prijs te zien. In de advertentie staat wel de hashtag '#xboxgamescom'. 

Het is niet duidelijk of het om een prijsdaling gaat die te vroeg in de advertentie is gezet, of simpelweg een fout van het bedrijf dat de advertentie heeft gemaakt. Microsoft heeft geen aankondiging gedaan. De Gamescom wordt volgende week gehouden en Microsoft is van plan veel verschillende games te laten zien, waaronder The Master Chief Collection, Sunset Overdrive en Forza Horizon 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou