Gerucht: Pokémon op de Switch krijgt open wereld | Gamer.nl

Gerucht: Pokémon op de Switch krijgt open wereld | Gamer.nl

Een video is verschenen waarin Pokémon-ontwikkelaars praten over de aankomende Pokémon-game voor Nintendo Switch. Hierin wordt geïmpliceerd dat het spel een open wereld gaat hebben.

In de video geven producer en director, Junichi Masuda en tevens director Shigeru Ohmori hun gedachten over de komende Pokémon-game die uit zal komen voor Nintendo Switch.

Aan het einde van de video reageren de ontwikkelaars op posts die zijn verschenen op fora, waarin Pokémon-fans hun wensen voor de Pokémon-franchise uitspreken.

Een van deze posts is geschreven door Giant Bomb-gebruiker Tebbit, waarin staat: "Alles wat ik vraag is een Pokémon game met het uitgangspunt "Gotta Catch Em All", in een grote, open wereld". Op deze post van zeven jaar geleden reageren de Pokémon-ontwikkelaars in koor: "We zijn het aan het maken!". Dit wekt de indruk dat de Pokémon-game die uit zal komen voor Nintendo Switch een open wereld zal hebben.

Dat deze game een open wereld zal bevatten is niet officieel bevestigd. Eerder registreerde Nintendo Pokémon voor de Switch voor 2018 of later. Bekijk hieronder de video.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou