Nieuws

Gerucht: Pokèmon Go krijgt verhalende quests

Met professor Willow op pad

Geschreven door Arran Winmai op
Pokémon Go krijgt in een aankomende update wellicht de mogelijkheid om verhalende quests te spelen.

Fans op de SilphRoad-reddit zochten in de code van de meest recente Pokèmon Go-update en vonden hints voor verhalende quests. Zij vonden namelijk in de code STORY_QUEST en CHALLENGE_QUEST. Wat deze precies in gaan houden is onbekend, maar er zijn ook hints gevonden naar emotes voor professor Willow. Voor nu zijn er slechts twee emoties gevonden, UNSET en HAPPY. Er zijn ook voorgaande eisen gevonden, waaronder QUEST_PRECONDITION_UNSET.

Dit is niet het enige nieuws. Naast een aantal kleine updates UI, is er ook een verandering aan de Energy Bar. Er zijn twee attributen gevonden, currentBar en maxBars. Bovendien is er sprake van een 'key'-systeem dat mogelijk de progressie van de balkjes bijhoudt.

Ook komen er meer normale quests bij. Waar eerst enkel eerste vangst en eerste Pokèstop verschenen is er nu een veel uitgebreidere lijst. Er komen mogelijk acht missies bij, wat een totaal van tien maakt. Hieronder valt QUEST_CATCH_POKEMON, QUEST_SPIN_POKESTOP, QUEST_HATCH_EGG, QUEST_WALK_BUDDY, QUEST_FEED_POKEMON, QUEST_WIN_GYM_BATTLE, QUEST_COMPLETE_RAID_BATTLE en QUEST_LEVELUP_BADGE.

Pokémon Go heeft recentelijk Pokèmon van de derde generatie toegevoegd. Ook zijn er EX-raids waarin legendarische Pokèmon gevangen kunnen worden. Helaas zijn er wat problemen met deze evenementen. Desalniettemin heeft de game nog een flink aantal spelers. Vanaf 28 februari is het voor spelers met een iPhone 5, 5c, iPad 2 en iPad mini niet meer mogelijk om de Pokémon-game te spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

The Surge 2 aangekondigd voor consoles en pc Line-up voor Evo 2018-kampioenschap bevat Dragon Ball FighterZ
1

Reacties op: Gerucht: Pokèmon Go krijgt verhalende quests

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    rashura

    • 8 februari 2018 10:06
    Dus basically een tutorial en achievements… lekker verhalend…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.