Gerucht: PlayStation 5 lanceert na 13 november

Gerucht: PlayStation 5 lanceert na 13 november

De PlayStation 5 verschijnt in de week na 13 november, na de Xbox Series X in de eerste week van die maand. Dat zeggen href="https://www.videogameschronicle.com/features/when-will-ps5-release/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">bronnen </a>van website Video Game Chronicle.

Volgens verschillende bronnen, afkomstig van winkels, bereidt Microsoft ontwikkelaars voor op een lancering in de eerste week van november. Sony zou later lanceren. In het Verenigd Koninkrijk zou Sony vanaf vrijdag 13 november voor zeven dagen lang een groot marketingbudget gereserveerd hebben.

Volgens analisten zijn beide lanceerperiodes nog niet zeker vanwege covid-19.

"We verwachten dat Sony en Microsoft de volgende generatie consoles zoals gepland deze feestdagen lanceert, ondanks problemen met de levering eerder dit jaar", zegt Niko Partners-analist Daniel Ahmad.

"Hoewel de productie wordt opgevoerd en componentschaarste een minder groot probleem is, denken we dat logistieke problemen een barrière voor beide platformhouders wordt, met latere bezorgtijden en tekorten in winkels tijdens de lanceerperiode.

Officieel heeft alleen Microsoft nog een lanceerperiode uit de doeken gedaan. De Xbox Series X verschijnt ergens in november. Een prijs voor de Series X en de PlayStation 5 zijn nog niet bekend.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wordt wel is tijd dat ze de prijs uit de doeken gaan doen inclusief de release datum.

0
test

@Soesterknol Zelfs als ze het een week van te voren bekend maken verkopen ze er echt niet minder PS5's door gok ik

0
test

Beide consoles zullen hoe dan ook voor Black Friday (27 november) uitkomen. Had eerder ook al 13 november gezien als PS5 launch maar dat leek me onwaarschijnlijk om iets belangrijks op vrijdag de 13e uit te brengen :)

0
test

@FishSt1ck Call of Duty released ook vrolijk op vrijdag de 13e dus die hebben daar maling aan 😉

0
test

@Real13 Voor zover ik weet zit bijgeloof wel redelijk diep geworteld in de Japanse cultuur. Uiteindelijk is het natuurlijk vooral gebaseerd op wat hun analisten hebben voorspeld als beste datum om zo veel mogelijk initiële verkopen binnen te halen.

0

Aanbevolen voor jou