Gerucht: Overwatch- en Diablo- series naar Netflix

Gerucht: Overwatch- en Diablo- series naar Netflix

Netflix is mogelijk bezig met een animatieserie gebaseerd op de Overwatch- en Diablo-franchises. Nick van Dyke, president van de film- en televisie-divisie van Activision-Blizzard, plaatste de projecten op zijn LinkedIn-account.

Op het LinkedIn-profielvan Nick van Dyke staat vermeld dat hij verantwoordelijk is voor het adapteren van Activision-Blizzards intellectueel bezit voor film en tv. Onder zijn taak als uitvoerend producent van Skylanders Academy staat iets opvallends. “Uitvoerend producent van Diablo, een tv-adaptatie van Blizzard Entertainments intellectueel bezit, gerenderd in anime-stijl.” Volgens zijn profiel is de show op dit moment in preproductie en komt de show uit op Netflix.

Verder staat er in de beschrijving nog een opvallende gametitel, namelijk Overwatch. In de werkbeschrijving staat dat een serie gebaseerd op Blizzards Overwatch al ontwikkeld en verkocht is. Bij deze alinea staat niet specifiek beschreven dat de serie naar Netflix komt.

Netflix en Blizzard zelf hebben nog geen van deze twee animatieseries bevestigd, dus of en wanneer de series uitkomen is nog maar de vraag.

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Amerikaanse voice-acting is vaak niet om aan te horen, hopelijk valt het niet al te veel tegen.

0
test

@HunterSeeker Ik verwacht dat het vergelijkbaar met Netflix' Castlevania wordt en die heeft zeker sterke voice acting. Bovendien past Japanse V.O. niet echt bij Diablo. Het is meer de visuele anime stijl die zich goed leent voor zo'n IP als Diablo of Castlevania.

0

Hopelijk in de stijl van de diablo 4 trailer, wow dat zou zo vet zijn!

0

Aanbevolen voor jou