Gerucht: Nintendo Direct gaat 20 juli plaatsvinden

Gerucht: Nintendo Direct gaat 20 juli plaatsvinden

Mogelijk gaat er 20 juli een Nintendo Direct plaatsvinden. Dat claimt insider Kelios op ResetEra en Twitter.

Kelios had eerder al de datum van de Nintendo Mini Direct gelekt in maart. Dit keer zegt die dat het om een gewone Direct gaat die het laatste nieuws rond een aantal Nintendo-titels gaat tonen. Over de datum deed de Franse insider eerst vaag, maar uiteindelijk zei die op ResetEra dat het 20 juli gaat zijn: “Mensen kunnen in het weekend van Paper Mario genieten en dan maandag… bam!”

Op Twitter plaatste hij ook een tweet met een gif van Yoshiaki Koizumi, de presentator van de Nintendo Directs sinds 2015, tijdens een eerdere presentatie. Onder de tweet en op ResetEra reageren veel mensen sceptisch. Uiteindelijk is het alleen Nintendo die het antwoord weet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Tjah de strategie van Nintendo is al sinds het uitkomen van de switch om niet teveel aandacht van nieuwe te verschijnen games af te leiden. Ik nu niet ik zeggen dat we dit jaar erg weinig horen, maar elke keer sinds het verschijnen van de switch hebben ze 1 grote game getoond in een direct en daarna pas weer zodra die game uit is. Dus op zich is dit wel te verwachten. Maar dan hoop ik ook dat het geen enkel game direct wordt maar gewoon 1 waarbij de rest van dit jaar besproken wordt. Niet weet enkel 1 toekomstige game bedoel ik, ik heb dit jaar weinig switch h games gekocht terwijl ik de andere jaren echt verreweg het meeste games kocht op switch. Ik hoop maar hoop niet te hard. Hahaha

0
test

Ja hoor, kom maar op! Zelda Breath of the Wild 2 in maart 2021! ;)

0

Aanbevolen voor jou