Nintendo 64-games verschijnen mogelijk op Nintendo Switch Online

Nintendo 64-games verschijnen mogelijk op Nintendo Switch Online

In de toekomst worden er mogelijk Nintendo 64-games aan de Nintendo Switch Online-dienst toegevoegd.

Dat claimt insider Nate Drake in een nieuwe aflevering van zijn podcast. "Een van de platforms die in de toekomst naar Nintendo Switch Online komt, is de Nintendo 64. Daar hoort wel een hogere prijs voor het abonnement bij - een premium versie van Nintendo Switch Online."

Er is mogelijk nog meer informatie dat wijst op de komst van een Nintendo 64-kanaal op Switch. Er is namelijk een patent gevonden voor een nieuwe gamecontroller voor de Switch. Hoewel er verder geen informatie is over wat de controller inhoudt - behalve dan dat hij via USB-C aan te sluiten is - zou dit wel eens kunnen wijzen op een replica van de N64-controller, al blijft dat vooralsnog speculatie.

Op dit moment is er maar één prijsklasse voor een Nintendo Switch-abonnement. Naast diverse aanbiedingen en cloud saves kunnen abonnees daarmee ook een NES- en SNES-app op hun Switch downloaden om diverse retrogames die op die consoles zijn verschenen te spelen.

Volgens eerdere geruchten worden binnenkort ook Game Boy- en Game Boy Color-games aan de line-up toegevoegd, maar Nate meent dus dat Nintendo 64-games er ook gaan komen, al zullen mensen volgens hem daar wel meer voor moeten betalen. 

Nintendo heeft vooralsnog niets officieel bevestigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Haha serieus een premium abbo voor n64?

0
test

@ali3n8tor en waarom niet? Het verschilt niet veel met ps now of Xbox game pass. Je betaalt extra om meer games te spelen. Je gaat hier niet de nieuwste games in terug vinden maar N64 games worden erg vaak gevraagd om aan de collectie toe te voegen. Als dit verhaal al klopt verwacht ik ook niet dat je dit nog eens 60 euro in het jaar gaat kosten dus wellicht is het nog erg goed te doen.

0
test

@Jumpman ik stel mij de headlines even voor als Sony of Microsoft extra geld gaan vragen bovenop PSNNow of GP voor oude games...

0

@ali3n8tor Mario 64 en Ocarina of Time/Majora's Mask alleen al verkopen nog steeds best goed. Gooi daar wat spellen zoals Banjo Kazooie bij en er zullen genoeg mensen zijn die het doen

0
test

Kan je de games niet los kopen dan? Heb nog steeds geen Switch maar wanneer de toppers uit mn jeugd erop verschijnen ben ik wel om. Behalve als je persee een abbo nodig hebt om te kunnen spelen.

0

@-JK- Ik hoop zelf op de optie voor beiden, maar dit verklaard misschien waarom de Mario anniversary bundel maar tijdelijk verkrijgbaar was-- Zodat Mario 64 in het abonnement kan zonder het nog apart te verkopen

0

Aanbevolen voor jou