Nieuws
Batman Arkham Knight

Gerucht: Nieuwe Rocksteady-titel 'Outlaws' wordt binnenkort onthuld

Gelekte afbeelding hint naar nieuwe game

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Een gelekte afbeelding op 4Chan suggereert dat Rocksteady Studios deze week haar nieuwe game 'Outlaws' gaat onthullen. Op de poster, waarop Gotham City te zien is, wordt ook gehint naar een exclusieve lancering op de Epic Games Store.

Vorig jaar suggereerden een aantal vacatures voor een volgende generatie AAA-titel dat Rocksteady Studios, de ontwikkelaar van de Batman: Arkham-games, werkt aan een nieuwe game. Op 4Chan is nu een afbeelding verschenen dat mogelijk hint naar dit nieuwe spel. De game, genaamd Outlaws, moet volgens de poster aanstaande vrijdag worden aangekondigd.

Outlaws

Op de afbeelding is Gotham City te zien, met de Wayne Enterprises-toren in het centrum. Ook zijn de handelsmerken van DC Comics en Epic Games te lezen onderaan de poster. Als de gelekte afbeelding daadwerkelijk echt blijkt te zijn, zou dit kunnen betekenen dat Outlaws op pc exclusief verkrijgbaar wordt op de Epic Games Store.

De titel van het spel kan refereren naar de DC Comics-serie 'Red Hood and the Outlaws', waarin de personages Red Hood, Starfire en Arsenal een groep vormen genaamd 'The Outlaws'. Hoewel het eerste deel in de serie negatieve reviews ontving, deed het vervolg het een stuk beter.

Eerdere geruchten beweerden dat het volgende spel van Rocksteady een Superman-game zou worden. Mede-oprichter van de ontwikkelaar, Sefton Hill, liet in december echter weten dat dit niet het geval is. Volgens andere geruchten wordt er gewerkt aan een nieuwe Batman: Arkham-game, genaamd Batman: Arkham Crisis. Een anonieme tester zou het spel zelfs al gespeeld hebben.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bloomberg: 'Goedkopere Switch verschijnt eind juni' Fortnite hint naar Avengers: Endgame-spelmodus
1

Reacties op: Gerucht: Nieuwe Rocksteady-titel 'Outlaws' wordt binnenkort onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    TheChief

    • 24 april 2019 15:16
    Ugh, nog een Epic exclusive. *Doet z'n paraplu alvast omhoog in afwachting van de shitstorm*

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.