Gerucht: Nieuwe Rocksteady-titel 'Outlaws' wordt binnenkort onthuld

Gerucht: Nieuwe Rocksteady-titel 'Outlaws' wordt binnenkort onthuld

Een gelekte afbeelding op 4Chan suggereert dat Rocksteady Studios deze week haar nieuwe game 'Outlaws' gaat onthullen. Op de poster, waarop Gotham City te zien is, wordt ook gehint naar een exclusieve lancering op de Epic Games Store.

Vorig jaar suggereerden een aantal vacatures voor een volgende generatie AAA-titel dat Rocksteady Studios, de ontwikkelaar van de Batman: Arkham-games, werkt aan een nieuwe game. Op 4Chan is nu een afbeelding verschenen dat mogelijk hint naar dit nieuwe spel. De game, genaamd Outlaws, moet volgens de poster aanstaande vrijdag worden aangekondigd.

Outlaws

Op de afbeelding is Gotham City te zien, met de Wayne Enterprises-toren in het centrum. Ook zijn de handelsmerken van DC Comics en Epic Games te lezen onderaan de poster. Als de gelekte afbeelding daadwerkelijk echt blijkt te zijn, zou dit kunnen betekenen dat Outlaws op pc exclusief verkrijgbaar wordt op de Epic Games Store.

De titel van het spel kan refereren naar de DC Comics-serie 'Red Hood and the Outlaws', waarin de personages Red Hood, Starfire en Arsenal een groep vormen genaamd 'The Outlaws'. Hoewel het eerste deel in de serie negatieve reviews ontving, deed het vervolg het een stuk beter.

Eerdere geruchten beweerden dat het volgende spel van Rocksteady een Superman-game zou worden. Mede-oprichter van de ontwikkelaar, Sefton Hill, liet in december echter weten dat dit niet het geval is. Volgens andere geruchten wordt er gewerkt aan een nieuwe Batman: Arkham-game, genaamd Batman: Arkham Crisis. Een anonieme tester zou het spel zelfs al gespeeld hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ugh, nog een Epic exclusive. *Doet z'n paraplu alvast omhoog in afwachting van de shitstorm*

0

Aanbevolen voor jou