Gerucht: Nieuwe Nintendo Direct wordt aankomende week uitgezonden

Gerucht: Nieuwe Nintendo Direct wordt aankomende week uitgezonden

Volgens recente geruchten zendt Nintendo in de week van 6 februari een nieuwe Nintendo Direct-livestream uit.

Giant Bomb-journalist Jeff Grubb

Watch on YouTube

dat hij heeft gehoord dat de Direct ergens aankomende week wordt uitgezonden. "Alles wat ik hoor - en het zijn vooral herhalende berichten - duidt op de week van 6 februari. Elk detail dat ik hoor wijst keer op keer over dat we over een week meer gaan horen."

Vervolgens meldt hij dat de presentatie waarschijnlijk ergens later in de week wordt gehouden, dus hij verwacht dat mensen aan het begin van de week in paniek zullen raken als ze nog niets hebben gehoord.

Een nieuwe Nintendo Direct-uitzending zou geen enorm opvallende gebeurtenis zijn; Nintendo heeft de afgelopen jaren vaker een Direct uitgezonden in februari. Daarnaast is de eShop-pagina van het voor onbepaalde tijd uitgestelde Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp onlangs stilletjes geüpdatet en claimt een mogelijke winkelmedewerker dat het spel op 10 februari uitkomt - mogelijk zou Nintendo dus voor die tijd dat aankondigen in een Direct. 

Tot slot doet Nintendo op 7 februari de fiscale cijfers van diens derde kwartaal uit de doeken, en het is niet ongebruikelijk dat bedrijven nieuwe aankondigingen doen rond dezelfde tijd. Hoe dan ook staat er op moment van schrijven officieel nog geen Nintendo Direct op de planning.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik verwacht nieuws over Prime 4. Gezien de Get primed uitspraken van dezelfde gast die de naam van Tears of the Kingdom lekte. Ook voorspelde hij de eshop update.

0
test

Daar gaan we weer... Weer dagen lange online hype en speculaties om bijna niks. Ik hoop nergens meer op in elk geval.

0

Aanbevolen voor jou