Nieuws
Breath of the wild

Gerucht: Nieuwe informatie over Breath of The Wild 2

Dungeons keren terug

Geschreven door Jolien Mauritsz op
Er is mogelijk nieuwe informatie naar buiten gekomen over The Legend of Zelda: Breath of The Wild. Een bekende Twitch-streamer beweert nieuwe informatie te hebben over de game.

Streamer Tyler McVicker had eerder al de scoop van de onlangs uitgekomen Half-Life: Alyx. Hij had het namelijk al over de game jaren voordat de eerste geruchten opdoken. Nu stelt hij nieuws te hebben over Nintendo: McVicker zegt namelijk informatie te hebben over het langverwachte vervolg van Breath of The Wild.

Volgens de streamer speelt Breath of The Wild 2 zich meteen af na het eerste deel. Hyrule is precies hetzelfde, waardoor Link niet meer in de torens hoeft te klimmen om de kaart te ontgrendelen. Wel is het zo dat delen van de kaart afgesloten zijn door het giftige miasma van Ganon, die Link moet opruimen om verder te kunnen. Omdat Hyrule hetzelfde is als in de vorige game hebben de ontwikkelaars nieuwe aspecten en details aan het land toegevoegd. Zo heeft de ontwikkelaar volgens McVicker weer Dungeons aan de game toegevoegd, die een belangrijke rol in de game gaan spelen.

Of de beweringen van McVicker kloppen is niet zeker. Neem het dus gerust met een korrel zout. Nintendo heeft tot nu toe nog niks officieels over de game bekendgemaakt op de aankondiging na.

breath of the wild

Dit artikel delen:

Lees meer

Riot Games doneert 1,5 miljoen dollar aan coronahulp Microsoft maakt zich geen zorgen over Xbox Series X-productie
2

Reacties op: Gerucht: Nieuwe informatie over Breath of The Wild 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Linksquest

  • 26 maart 2020 16:13
  Ben benieuwd, hopelijk iets meer terug naar het klassieke Zelda idee, daar bedoel ik meer de tempels mee.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  clandestine666

  • 26 maart 2020 17:51
  Klinkt een beetje als Twilight Princess met die 'tears of light' die je moet verzamelen voor dat het gebied normaal begaanbaar wordt. De terugkeer van 'normale' Tempels/dungeons juich ik iig toe.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.