Volgens een werknemer van Rockstar North in Glasgow zal de nieuwe Grand Theft Auto game Grand Theft Auto: London gaan heten. Zoals de naam al aangeeft zal de game zich afspelen in de Engelse hoofdstad Londen. Het spel zal zich situeren anno 1997.

Londen was als stad al eerder present in de Grand Theft Auto reeks. In 1999 verscheen er namelijk een expansion pack voor het origineel Grand Theft Auto getiteld GTA: London 1969. Aangezien de drie steden uit het originele Grand Theft Auto met Vice City, San Andreas en Liberty City al in 3D omgezet zijn, is London een vrij logische volgende stap.

Naast de tipgever van Rockstar zelf is er ook nog een anonieme bron die nog wat specifiekere informatie liet ontglippen. Deze bron weet te melden dat het drie-eilanden systeem vervangen zal worden door een "noord, oost, zuid, west" systeem. De hoofdpersoon in Grand Theft Auto: London zal een ex-gangster zijn. De game zou op dit moment voor 60% voltooid zijn en zou in het vierde kwartaal van 2006 op de PlayStation 3 moeten verschijnen.

Bovenstaande gegevens blijven natuurlijk geruchten. Rockstar heeft nog niet gereageerd op deze beweringen.