Nieuws
Crash Bandicoot

Gerucht: Nieuwe Crash Bandicoot-game op komst

Onthulling tijdens Video Game Awards?

Geschreven door Cody van den Bogert op
Er zijn wederom aanwijzingen gevonden die lijken te wijzen op een nieuwe Crash Bandicoot-game.

In een recente reclame van PlayStation zijn hints gevonden die op een nieuwe Crash-game lijken te wijzen. Het gaat hier om de reclame Time to Play, waarin een aantal prominente gamemascottes in de echte wereld te zien zijn. We zien bijvoorbeeld Fortnite-personages, Kratos, Aloy en een geanimeerde Virgil van Dijk.

Naast de bovengenoemde personages zien we Crash Bandicoot scheuren in zijn kart en in deze scène zit een wellicht verborgen boodschap. Het is namelijk zo dat er twee maskers achter Crash aanvliegen. Eén van deze maskers komt al jaren voor in de Crash-franchise, echter is het andere masker volgens fanatieke Crash-fans nog niet eerder in de games voorgekomen. Het gaat hier echt om een fractie van een seconde. Dit nieuwe masker kan zomaar het volgende hulpje zijn in een nog onaangekondigde game met de oranje buideldas.

Nicholas Kole, ontwikkelaar bij Toys For Bob's, heeft de discussie nog verder verhit. De man plaatste namelijk een tweet waarin hij de aanwijzing uitlicht, gepaard met een hmm-emoji. Dit is overigens niet de eerste keer dat Kole deze discussies ter sprake brengt. Eerder dit jaar retweettede man een bericht van het Twitter-account van Toys For Bob's waar een opvallende poster op de achtergrond te zien was. Dit bericht werd niet veel later verwijderd door het account, wat het alleen maar verdachter maakt.

Als bovenstaande nog niet genoeg is, hebben alerte fans een bus gespot waar Crash op afgebeeld staat, maar niet zoals we hem kennen. Het gaat hier namelijk om een compleet nieuw model van Crash Bandicoot die meer lijkt op het originele ontwerp van Naughty Dog.

Uitgever Activision heeft nog niets over een potentiële nieuwe Crash Bandicoot-game onthuld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Suzuki zegt Shenmue 4 te willen maken in in-game brief Live om 15:00 uur: Shenmue 3 met Dennis en Wouter
1

Reacties op: Gerucht: Nieuwe Crash Bandicoot-game op komst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    denver

    • 20 november 2019 22:48
    In de subtitel staat iets over een mogelijke onthulling, maar in het artikel wordt er niet meer over gerept. Wanneer (en wat) zijn de Video Game Awards?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.