'Nieuwe Battletoads, Age of Empires en meer bij Microsoft op E3' | Gamer.nl

'Nieuwe Battletoads, Age of Empires en meer bij Microsoft op E3' | Gamer.nl

De gedeeltelijke inhoud van de E3 persconferentie van Microsoft is mogelijk uitgelekt. Een gebruiker op Reddit claimt informatie gevonden te hebben in de broncode van Microsoft's website en dat er een teaser trailer verschijnt die informatie onthuld over aankomende Xbox One-games.

De teaser trailer moet later vandaag verschijnen en zou informatie vrijgeven over de persconferentie van Microsoft op de aankomende E3. Reddit-gebruiker dieklobrille claimt de trailer op de servers van Microsoft te hebben gevonden maar zegt niet hoe hij dit heeft gedaan. In zijn bericht plaatst hij een lijst met details over aankomende games voor Xbox One, gebaseerd op zijn vondsten bij het doorspitten van de broncode en API van Microsoft.

Eerst noemt hij een nieuwe Battletoads-game: "Rare werkt aan een nieuwe Battletoads (mi chien alleen de Rare-naam, zoals de eerste Killer Instinct-trailer), de game zou ook samen ontwikkeld kunnen zijn met een andere ontwikkelaar." Over Sea of Thieves, een game die vorig jaar werd aangekondigd door Rare, zegt hij: "Sea of Thieves wordt geen directe mmo, maar meer zoals The Division of Destiny. Het lijkt alsof Microsoft hier veel aandacht aan geeft met cro -play en cro -buy."

Hierna schrijft hij "FH3 speelt af in Australië".  Dit moet duiden op Forza Horizon 3, waar eerder al geruchten over waren verschenen. Ook noemt hij dat General Raam wordt toegevoegd aan Killer Instinct, wat in maart al was uitgelekt.

Hij gaat verder met informatie over Ages of Empires. Hierover is hij niet duidelijk: "nog niet zeker wat dit precies is, waarschijnlijk een nieuwe game." Daarnaast claimt hij dat Halo Wars 2 een bèta-versie krijgt en dat cro -play tu en pc en Xbox One niet genoemd is.

Hij eindigt met het nieuws dat er een nieuwe online game komt met zombies: "Mogelijk een nieuwe of State of Decay, kan ook Dead Rising zijn" en dat Microsoft veel aandacht gaat geven aan de Anniversary-update voor Xbox One op hun officiële website.

Of de geruchten blijken te kloppen, wordt duidelijk wanneer Microsoft hun E3-persconferentie houdt.  Deze vindt plaats op maandag 13 juni om 18:30 uur Nederlandse tijd.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou