Gerucht: Nieuwe Battlefield wordt Bad Company 3 | Gamer.nl

Gerucht: Nieuwe Battlefield wordt Bad Company 3 | Gamer.nl

De nieuwe Battlefield-game wordt volgens een tweet van een Dice-medewerker Bad Company 3.

Een Reddit-gebruiker wist een screenshot te maken van een tweet die Dice-ontwikkelaar Abba Alrubaie maakte. Hierin wist hij te melden dat Bad Company 3 de nieuwe Battelfield-game is die dit jaar gaat verschijnen. Inmiddels is de tweet al verwijderd.

Bronnen hadden eerder al vermeld dat 'Battlefield 2018' zich af gaat spelen tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar de twee sluiten elkaar niet uit. Eerdere Bad Company-delen maakten namelijk niet exclusief gebruik van een moderne setting. Zo had Bad Company 2 een level dat zich afspeelde in Japan tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ook , een YouTuber die eerder Battlefield 1 gelekt had, lijkt te denken dat er gewerkt wordt aan , maar hij denkt dat deze en de Battlefield met de Tweede Wereldoorlog-setting zijn.

In december deelde AlmightyDaq al geruchten dat Bad Company 3 plaats zou vinden in de Vietnamoorlog en tevens de Koude Oorlog. Hiernaast bevat dit deel niet de standaard combat van nieuwere Battlefield-titels, maar maps die bedoeld zijn om compactere gameplay te stimuleren, zoals de maps uit Bad Company 2 en Battlefield 3. Alle andere aspecten van de game, zoals de wapen- en voertuigselectie, hebben meer weg van de uitvoering in Battlefield 4 dan Battlefield 1. Veel van deze voorwerpen zijn tevens gebaseerd op de Koude Oorlog.

Battlefield 2018
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou